Nätverkstekniker inom förvaltning och drift

Nätverkstekniker inom förvaltning och drift

Vi söker nu kompetenser till nätverksgruppen på Axians som idag består av 10 personer som alla gillar att lära nytt och att ständigt utvecklas. Inom nätgruppen ligger man alltid i teknikens framkant. Du ges möjlighet att jobba med de största leverantörerna inom nätverksutveckling. Eftersom det mesta de gör handlar om olika projekt så bör du gilla att jobba i team och nära dina kollegor. Vi söker dig som är senior i ditt yrke med gärna 5-10 års erfarenhet av att arbeta i liknande miljöer. Tempot är högt men oavsett arbetar du strukturerat och ser med långsiktighet på det du gör.

Två av Axians moderbolags (Vinci) ledord är Entreprenörskap och Frihet under Ansvar, något som genomsyrar hela verksamheten och gör att de som jobbar på Axians trivs och utvecklas!

Dina arbetuppgifter

Axians är ett globalt bolag specialiserat inom ICT - Information and Communication Technology. Ett globalt företag med över 9000 anställda som ligger i framkant när det handlar om att hjälpa både företag och offentliga verksamheter, operatörer och systemleverantörer att designa, implementera, drifta samt förvalta smarta ICT-lösningar. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation.

Din profil

Du kommer vara en viktig del i Axians utvecklande projekt och bland annat:
Förvalta av Axians managerade LAN plattformar (Cisco IOS och Meraki-baserade miljöer)
Drift av nätverks-tjänster (datacenternät, brandväggar, lastbalansering, LAN/WIFI, WAN- och Internet-miljöer)
Deltaga i införsäljning av nätverkstjänster till nya kunder
Deltaga i projekt för införande av ny kunder till Axians infrastruktur

Kompetens:
För att passa i teamet ser vi gärna att du brinner för:
Trådade och trådlösa nät

Meriterande med erfarenhet av:
Cisco/Meraki utrustning
Wifi Survey (m.h.a Ekahau SiteSurvey Pro)
Cisco IOS, IOS XR eller Cisco ACI
Routing (BGP, OSPF)
Fortinet Fortigate
F5 Big-IP

För att lyckas i den här tjänsten krävs personliga egenskaper som lyhördhet, prestigelöshet och ödmjukhet. Du behöver dessutom gilla att jobba med förvaltning, ha ett driv att ständigt lära dig nytt och vilja utvecklas.

Vi erbjuder

Här är företaget som värdesätter sin personal på ett sätt utöver det vanliga. Just nu gör man ett omtag på hela Axians för att just värdesätta och värdera sin personal för att bli en mer attraktiv arbetsgivare. Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett av branschens stora sourcingbolag med utveckling av produkter och erbjudanden. Du kommer att få arbeta med kollegor som brinner för informationsteknologi och den nytta den gör för Axians kunder. Du kommer att arbeta i en global organisation som är organiserad i självständiga affärsenheter kännetecknat av entreprenörskap. Här får du chansen att arbeta i en verksamhet med olika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Därmed chansen att utvecklas genom intern rörlighet, samarbete och lärande av varandra.

Har du några funderingar kring tjänsten?

Vill du veta mer om rollen? Tveka inte att höra av dig!
Kontakta: Birgitta Ekström, Konsultchef, birgitta.ekstrom@totalresurs.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 6 juli 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina.

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 70 medarbetare, varav 45 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.

Sökord:
Cisco ACI, Cisco IOS XR, Fortinet, F5, BGP, Wifi, LAN