Linuxtekniker till Axians

Linuxtekniker till Axians

Nu söker vi efter ytterligare en kollega till Linuxteamet inom Axians i Stockholm. I huvudsak ansvarar gruppen för installation, drift och underhåll av Linux OS och relaterade produkter och tjänster till Axians sourcingkunder.

Om kunden

Axians är ett globalt bolag specialiserat inom ICT - Information and Communication Technology. Ett globalt företag med över 9000 anställda som ligger i framkant när det handlar om att hjälpa både företag och offentliga verksamheter, operatörer och systemleverantörer att designa, implementera, drifta samt förvalta smarta ICT-lösningar. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation.

Vår kund erbjuder

Här är företaget som värdesätter sin personal på ett sätt utöver det vanliga. Just nu gör man ett omtag på hela Axians för att just värdesätta och värdera sin personal för att bli en mer attraktiv arbetsgivare. Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett av branschens stora sourcingbolag med utveckling av produkter och erbjudanden. Du kommer att få arbeta med kollegor som brinner för informationsteknologi och den nytta den gör för Axians kunder. Du kommer att arbeta i en global organisation som är organiserad i självständiga affärsenheter kännetecknat av entreprenörskap. Här får du chansen att arbeta i en verksamhet med olika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Därmed chansen att utvecklas genom intern rörlighet, samarbete och lärande av varandra.

Kompetens

Vi tror att du har erfarenhet av arbete med drift i större komplexa kundmiljöer och goda kunskaper inom följande:
 • Linux (RHEL, CentOS, Debian)
 • DNS (Bind, unbound)
 • Virtualization (vSphere eller Hyper V)
 • Incident management / Change management
 • Scripting (Python, Bash eller motsvarande)
Har du dessutom erfarenhet inom nedan är det meriterande:
 • Redhat Satellite 6
 • Puppet
 • Docker eller OpenStack
 • CI (Jenkins)
 • Paketering (rpm, deb)
 • Versionshantering (SVN, GIT)
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är du självgående, strukturerad och resultatorienterad. Du trivs med ordning och reda! Du är en social och utåtriktad person som trivs med kundkontakt och att ta eget ansvar. Gillar du desstom att ta en förvaltande roll över kunder är det här helt rätt tjänst för dig!

Vi erbjuder

Vill du veta mer om rollen? Tveka inte att höra av dig!
Kontakta: Birgitta Ekström, Konsultchef, birgitta.ekstrom@totalresurs.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina.

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 70 medarbetare, varav 45 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.