Junior supporttekniker 1st line till Tieto

Junior supporttekniker 1st line till Tieto

Vill du arbeta på ett bolag som verkligen vill satsa på dig och där du kan bygga din karriär smart? Kom till oss! Missa inte den här chansen! Vi vill framför allt inte missa dig :)
Kan du starta relativt omgående är det ett plus.

Vi söker juniora supporttekniker till vår kund Tieto. Företaget är idag ledande inom digital transformation och levererar helhetslösningar inom IT till företag inom både privat och offentlig sektor. Man ligger iframkant när det kommer till tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. Deras kunder är huvudsakligen stora organisationer som erbjuder ett brett spektrum av tjänster till företag, konsumenter och medborgare i Norden och världen. Företaget är idag runt 15 000 anställda och finns i nästan 20 länder. De har en öppen kultur där man jobbar för respekt, öppenhet och lagarbete.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är i starten av din karriär och som brinner för IT. Här erbjuds du en varierande roll med stora möjligheter till egen utveckling. Har du goda idéer och synpunkter, kommer du bli lyssnad till! Som1st line support, förväntas du ta emot och lösa enklare IT-relaterade problem som inkommer via mail eller telefon. Det kan bland annat innefatta installation/ominstallation av system och programvara, stödja användare med din kunskap inom operativsystem och dokumentera. De ärenden som inte går att lösas inom 1st line skickas vidare till nästa steg.

Din profil

För att passa i rollen ser vi gärna:
  • Kunna behålla lugn och fokus i stressiga situationer
  • Tycka om att arbeta i en serviceroll med allt vad det innebär
  • Vara flexibel och ha intresse av att lära nytt
  • Tycka om att arbeta i team och nå givna mål tillsammans
  • Kunna ge oöverträffad service - kundnöjdhet är A och O i Tietos leveranser
Vi ser gärna att du har grundläggande tekniska kunskaper och någon form av relevant arbetslivserfarenhet eller utbildning kanske från en gymnasial IT-utbildning eller YH-/KY-utbildning eller erfarenhet från liknande roll. Som person är du social och trivs med att hjälpa användare. Du är en serviceinriktad problemlösare som brinner för IT. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Vårt fokus är våra kunder och därför passar just DU som är nyfiken, prestigelös och driven. Du ska snabbt kunna sätta dig in i nya IT-miljöer och kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Vi erbjuder

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi vill att det ska märkas. Vi erbjuder bra fast lön med bonus utan tak men också friskvård och den utbildning som krävs för att du ska nå dina mål. Alla anställda erbjuds en tydlig och utmanande kompetensutvecklingsplan, som vi tillsammans sätter upp utifrån dina mål och visioner. Vi vill ta dig från IT-generalist till IT- specialist, hos oss kan du göra hela resan.Vi är ett av de bolag som faktiskt investerar i vår personal. Vårt humana arbetsklimat och fokus på balans mellan arbetsliv och privatliv gör att vi dessutom har roligt på jobbet. Välkommen med din ansökan! Du är en viktig del i vårt vinnande lag!

Har du några funderingar kring tjänsten?

Tveka då inte att kontakta:
Julia Lööv, Rekrytering julia.loov@totalresurs.se

Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 130 medarbetare, varav 60 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition är att vara den bästa arbetsplatsen.

Läs mer på: www.totalresurs.se

Nyckelord:IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, helpdesk, help desk, 1st line, first line, service desk, service desk, second line, 2nd line, onsite, onsitetekniker, onsite-tekniker, konsult, Consultant, data, IT technician, Stockholm