IT-tekniker till ITS Nordic

IT-tekniker till ITS Nordic

Vi söker nu ytterligare en erfaren IT-Konsult för att stärka upp teamet hos ITS.

Dina arbetsuppgifter

ITS Nordic är ett it företag på frammarsch med lösningar inom bland annat IT, telefoni och copy/print. Syftet är att fungera som en pålitlig IT-partner till sina kunder där man tar ansvar, är tillgänglig och problemlösande. Sedan starten 2004 har man drivit ITS som ett företag med en grundläggande annorlunda idé, att leverera exceptionell service. Den här tjänsten som DU alldeles strax ska söka är till ITS Nordics interna drift. Du kommer sitta i fina lokaler på plats i Solna nära Solna station. Total har ITS ca 100 anställda idag och levererar tjänster till företa med upp till ca 500 anställda. Det är en prestigelös atmosfär med mycket god stämning på företaget.

Din profil

Nu söker vi ytterligare en erfarenIT-konsult att stärka upp konsultteamet hos ITS. Du är öppen, glad, lösningsorienterad och du arbetar för att alltid ge kunderna bästa tänkbara service. Ser gärna att du kommer från en liknande roll inom IT. Här kan du räkna med ett omväxlande arbete då ITS Nordics kunder finns inom de flesta branscher där behov och önskemål kan variera och med utmaningar som kommer sätta dina kunskaper på prov. Uppdragen kan sträcka sig från kortare till längre tid och merparten av din arbetstid tillbringas ute på uppdrag hos kund. Vi ser gärna att du har din bakgrund inom infrastruktur att och du har en bred kunskapsprofil inom IT. Starkt meriterande är kunskaper inom RDP/Citrix samt Microsofts molntjänster Office365, Azure. Även djupare kunskap inom Sharepoint och ID-hantering så som SAML och OAUTH är önskvärt.

Vi erbjuder

När du stiger in på ITS Nordics kontor kommer du fort att märka att detta är ett företag som värnar om sina medarbetare. Företaget sitter i toppfräscha lokaler intill Solna station och Mall of Scandinavia och det råder en varm stämning med härlig energi och positivitet som smittar av sig. Här värdesätts genuina, engagerade och entusiastiska medarbetare. Som konsult kommer du att ingå i ett sammansvetsat och motiverande team. Här har du löpande kontakt med dina kollegor och har möjlighet att bolla tankar och idéer med omgivningen, allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll!

Har du några funderingar kring tjänsten?

Kontakta:
Julia Lööv, Rekrytering
julia.loov@totalresurs.se, 073 522 70 81
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 130 medarbetare, varav 60 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition är att vara den bästa arbetsplatsen.