IT-tekniker Linux

IT-tekniker Linux

Vi söker för våra kunders räkning nu It-tekniker inom Linux till utvecklande och intressanta uppdrag hos våra kunder i Stockholmsområdet. Arbetet som It-tekniker omfattar drift, underhåll, projektutföranden och planering i kundens IT-miljö. Som tekniker kommer du att arbeta i en intensiv miljö där din roll är att hantera och lösa tekniskt komplicerade problem. Du kommer vara med och påverka och utveckla avdelningen. I din roll som konsult erbjuder vi dig en trygg och utmanande anställning med många varierande uppdrag.

Din profil
Vi söker dig med några års arbetslivserfarenhet från liknande tjänster och arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i en miljö som ställer höga krav på din kompetens inom både nätverk och infrastruktur. Som Unix/Linuxtekniker sköter du den daglig driften och utvecklingen av serverplattformar och generella IT-miljön.Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har kunskaper inom något eller flera av nedanstående punkter:
  • Scriptning i Perl och PHP
  • Apache, MySQL (Gärna även MongoDB och NO SQL)
  • Generell Linux erfarenhet (Ubuntu, Debian, RedHat, FreebBSD, CentOS, RHEL m.fl.) eller Unix
Övrig kompetens ses som meriterande!

Vårt erbjudande
Vi välkomnar dig till en arbetsplats där du får arbeta med stimulerande och utvecklade uppdrag med dig i fokus. Hos oss erbjuds du bra förmåner och bra fast lön. För oss är det jätteviktigt att du känner dig trygg i din anställning och att du trivs, gör man det kommer du också göra bra resultat och framförallt må bra. Att du som medarbetare är vår viktigaste tillgång, vill vi ska märkas. Som anställd hos oss får du möjlighet att ta del av en rad olika förmåner. Vi erbjuder bra fast lön med bonus men också friskvård, tjänstepension och sjukförsäkring. Alla erbjuds en tydlig och utmanande kompetensutvecklingsplan, som vi tillsammans sätter upp utifrån dina mål och visioner. Självklart står vi för alla kostnader kring utbildning, kurser och certifieringar. Hos oss kan du göra hela resan från IT-generalist till IT- specialist. Vi räknas inte till de traditionella bemanningsföretagen utan vi är ett IT-företag med värderingar från IT-branschen. Vi är ett av de bolag som faktiskt investerar i vår personal.

Välkommen med din ansökan! Du är en viktig del i vårt vinnande lag!

Om Total Resurs
Total Resurs är en nytänkande leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där vi med kundfokus omger oss av kompetenta och erfarna kollegor. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 35 medarbetare, varav 28 konsulter. Vi har sedan start fokuserat på att omge oss av de mest kompetenta personerna inom deras område. Vi vill vara våra medarbetares och kunders självklara val när det kommer till IT-tjänster och rekryteringar inom IT. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av IT-branschen och rekrytering. Total Resurs föddes ur idén att vara det bästa företaget för kunder, medarbetare och samarbetspartners inom sin bransch.

Sökord: driftteknmiker, it-tekniker, IT-tekniker, Drifttekniker, Linux, Unix, server, Ubuntu, Redhat,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Nätverkstekniker, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 9 feb 2021 (22 dagar kvar)