IT-administratör till Hazelight

IT-administratör till Hazelight

Vi letar efter en skicklig IT-administratör till Hazelight-teamet. Hazelight är en egenägd spelutvecklingsstudio som i mars 2018 släppte sitt eget första spel med titeln A Way Out på PC, PS4 och Xbox One. Hazelight drivs av Josef Fares, writer and director of A Way Out and Brothers - A Tale of Two Sons.

Som Hazelights nya IT-administratör arbetar du på plats tillsammans med Hazelights stora utvecklingsteam på deras kontor i Stockholm, Sverige - Münchenbryggeriet vid vattnet i Södermalm, Stockholm

Vår kund erbjuder

Som IT-administratör ansvarar du för hela Hazelight IT-infrastruktur. Du kommer att arbeta nära utvecklingsgruppen för att säkerställa att dina kollegor har den bästa IT-miljön och förutsättningarna för att skapa grymma spel.

Din arbetsdag kan variera ganska mycket beroende på vad du och/eller laget anser vara de viktigaste uppgifterna. Dina dagar inkluderar allt från övergripande IT-strategi till applikationsutbyggnad, nätverkskonfiguration och hårdvarusupport. Du har stor frihet och möjlighet att växa och utforska nya lösningar.

Kompetens

Kvalifikationer
 • Du måste ha dokumenterad arbetslivserfarenhet inom säkerhet och nätverk
 • Har arbetat som en praktisk Sys.admin i en organisation
 • Erfarenhet av virtualisering och lagring
 • Erfarenhet av att konfigurera stödsystem för både nätverk och hårdvara
 • Erfarenhet av teknisk användarsupport
 • Erfarenhet av serverhantering i Windows och Linux
 • Erfarenhet av Windows och Mac-klienter
 • Har erfarenhet av att köpa maskinvara och programvara
 • Hantera studielicenser och maskinvaruinventering
 • Övervaka och hantera kontorssäkerhetssystem
 • Erfarenhet att dokumentera IT-lösningar och -policies på organisationsnivå
Meriter
 • Flytande på engelska, både tal och text
 • En passionerad spelare, förstå vad Hazeligth gör och varför
 • Som den enda IT-tekniker kan självmotivera och vara passionerad för IT
 • Kunskap om databaser i allmänhet
 • Erfaren att hantera version control software( Perforce, Git)
 • Scriptingkunskaper (Python, Powershell, Bash)
Personliga egenskaper

Det är viktigt att du trivs att arbeta i team och nära dina kollegor då ni arbetar i ett öppet kontorslandskap. Dina viktigaste uppgifter kommer alltid vara att stödja utvecklingsgruppen och se till att produktionen som helhet vilar på en säker IT-plattform.

Som person är du flexibel, stresstålig och känner dig bekväm i din kontakt med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för att klara av arbetet på ett bra sätt. Vi söker dig som brinner för IT och teknik samt gillar kundservice. Du förstår vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete.

Vi erbjuder

På Hazellight omges du av drivna och kompetenta kollegor som tillsammans hittar den bästa lösningen. Arbetsplatsen präglas av kamratskap och glädje, för Hazelight är det viktigt att alla medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Förutom schysta förmåner. som till exempel massage en gång i månaden, anordnas det sällskapshäng så som spelturneringar och lan-kvällar, fredags-AW och fredagsfrukost, klätterkvällar och lunchlöpning.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Administration, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 27 apr (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 70 medarbetare, varav 45 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta: marie.jensen@totalresurs.se

Sökord: IT-administratör, systemadministratör, nätver, virtualisering, Windows, Mac