Drifttekniker, applikationsdrift

Drifttekniker, applikationsdrift

Vi söker nu en IT-drifttekniker med minst två års erfarenhet av applikationsdrift. Här hamnar du tillsammans med erfarna kollegor och ges stor möjlighet att utbyta kunskaper och utvecklas vidare. I den här rollen får du ta dig an mycket eget ansvar i arbetet med kända varumärken och varierande arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter

Idag består teamet av fyra nära kollegor som tillsammans verkar för att ge företagets kunder den bästa servicen. Rollen erbjuder stort eget ansvar över hur både du och gruppen planerar dagarna. Ditt arbete består av övervakning av egna samt kundsystem, att lösa ärenden av olika slag samt att delta i olika projekt. Din roll består även i att hålla kontakt med andra avdelningar samt externa partners och leverantörer. Du kommer även att vara en viktig del i att vägleda och stödja fälttekniker på företaget. Vi lägger stor vikt vid ständig förbättring vilket innebär att du behöver kunna dokumentera ditt arbete samt bidra till företagets kunskapsdatabas. Projektens karaktär varierar och kan exempelvis bestå i att utveckla befintlig teknisk miljö och driften av kundens system.

Din profil

Vi söker dig med dokumenterad arbetslivserfarenhet från likande tjänster sedan tidigare där du arbetat med applikationsdrift, gärna i ett par år. Detta då du kommer komma in och förväntas vara relativt självgående efter introduktionen. Din kompetens är självklart det viktigaste men ett plus är om du genomgått en utbildning från YH eller högskola/universitet, som går i linje med tjänsten.

Krav för tjänsten är kompetens inom:
 • Windows klienter
 • Windows Server (IIS och Active Directory)
 • PC- och serverhårdvara
 • Nätverk
 • SQL server
 • Office 365
Som person är du:
 • Initiativtagande då vi ser att det är viktigt att du på ett kreativt sätt klarar av att driva på dina egna ärenden och ta hjälp utav kollegor när det behövs.
 • Prestigelös, företaget arbetar kontinuerligt med kulturen på bolaget där alla hjälper alla och är öppna för förbättringsförslag inom tjänsteleveranserna.
 • Analytisk, i tjänsten kommer du behöva analysera och tolka egenupptäckta såväl anmälda fel.
 • Strukturerad, ordning och reda för att på bästa sätt kunna applicera företagets arbetssätt och dokumentera.
 • Gilla förändring då vi står inför en nystart både organisatoriskt och genom fysisk flytt av företaget.
 • Du får gärna ha erfarenhet av att vara teamledare/projektledare eller som målsättning att ta på dig den rollen.
Vi erbjuder

Företaget verkar inom området betal- och biljettsystem, främst för parkering och kollektivtrafik i Sverige. Deras viktigaste områden är betallösningar för parkering, kortterminaler med egen transaktionshantering, systemförvaltning och utveckling av biljettsystem. De erbjuder även olika systemkomponenter för intäktssäkring, självbetjäning och betalning. De har ett brett kompetensområde med egen IT-utveckling och erbjuder tjänster som drift, fältservice, installation och systemförvaltning. Under våren 2019 har ett finskt företag med tidigare verksamhet i Sverige och Sollentuna, förvärvat företaget. En flytt av kontoret från Järfälla till Sollentuna är planerad till årsskiftet då man kommer sitta tillsammans med systerbolaget.

Har du några funderingar kring tjänsten?

Kontakta:
Julia Lööv, Rekrytering
julia.loov@totalresurs.se, 073 522 70 81

Intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 25 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 130 medarbetare, varav 60 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition är att vara den bästa arbetsplatsen.

Sökord: drifttekniker, IT, IT-företag, infrastrukturer, databas, server, nätverk, brandvägg, IT-drift, It-tekniker, Supporttekniker