Axians söker IT tekniker med tonvikt på Cisco UCS

Axians söker IT tekniker med tonvikt på Cisco UCS

Axians söker en it-tekniker som skall ansvara för vår serverhårdvaruplattform som företrädes ligger på Cisco UCS. Kunskap om annan hw är meriterande.
Förvaltning av plattformen såsom kapacitetsplanering, uppgraderingar och framtagande lämpliga servermodeller när nya generationer släpps samt deltagande i att ta fram kostnadskalkyler och att följa ekonomin för plattformen.
Man arbetar nära VMware- och HyperV-förvaltarna.
Beredskap ingår i tjänsten.

Om kunden

Axians är ett globalt bolag specialiserat inom ICT - Information and Communication Technology. Ett globalt företag med över 9000 anställda som ligger i framkant när det handlar om att hjälpa både företag och offentliga verksamheter, operatörer och systemleverantörer att designa, implementera, drifta samt förvalta smarta ICT-lösningar. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation.

Vår kund erbjuder

Här är företaget som värdesätter sin personal på ett sätt utöver det vanliga. Just nu gör man ett omtag på hela Axians för att just värdesätta och värdera sin personal för att bli en mer attraktiv arbetsgivare. Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett av branschens stora sourcingbolag med utveckling av produkter och erbjudanden. Du kommer att få arbeta med kollegor som brinner för informationsteknologi och den nytta den gör för Axians kunder. Du kommer att arbeta i en global organisation som är organiserad i självständiga affärsenheter kännetecknat av entreprenörskap. Här får du chansen att arbeta i en verksamhet med olika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Därmed chansen att utvecklas genom intern rörlighet, samarbete och lärande av varandra.

Kompetens

Rollen passar dig som har ett genuint intresse för hårdvara och för att lära dig nytt. Du ingår i en grupp av självgående och tekniskt duktiga medarbetare som förvaltar Axians infrastruktur (Compute, Storage, Hypervisors och backup samt datahallar) du skall vara ansvarstagande och självgående.

Du har kunskap/erfarenhet inom en eller flera av följande områden:
  • Serverhårdvara
  • Cisco UCS
  • TCP/IP
Det är meriterande med följande:
  • VMware
  • HyperV
  • Storage
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är du strukturerad, social och har en vilja att utvecklas och lära dig allt om datakommunikation i en snabb takt.

Vi erbjuder

Vill du veta mer om rollen? Tveka inte att höra av dig!
Kontakta: Birgitta Ekström, Konsultchef, birgitta.ekstrom@totalresurs.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 10 juni 2019 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina.

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 70 medarbetare, varav 45 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.