Toshiba Tec Nordic söker Systemansvarig

Toshiba Tec Nordic söker Systemansvarig

Affärsfokuserad Systemansvarig sökes till Toshiba som sitter belägna i Solna, Stockholm

Toshiba fortsätter att växa och vill nu stärka upp sitt IT-team med en Systemansvarig. Du erbjuds möjligheten att arbeta brett med Toshibas applikationer och du kommer att fungera som företagets "single point of contact" mot IT-leverantörer. I rollen som Systemansvarig kommer du att samarbeta både med interna och externa intressenter. Här får du chansen att arbeta i en teknisk och affärsinriktad roll där det finns utrymme att utvecklas på både ett personligt och professionellt plan.

Vi erbjuder dig

Toshiba kan erbjuda dig en bred roll där du får möjligheten att driva Business Intelligence (BI rapporter och affärsstöd), SQL-relaterade frågor, licenshantering samt löpande drift och underhåll utifrån ett beställarperspektiv. Stora delar av Toshibas IT är outsourcat.

Du kommer att bli involverad i flertalet IT-relaterade projekt inom företaget. Det kan röra sig om säkerhetsfrågor, utveckling och utvärdering av system och IT-infrastruktur.

Du erbjuds även möjligheten att bygga och utöka ditt personliga nätverk med kollegor i branschen. Du kommer tillhöra IT-avdelningen på totalt 3 personer och tillsammans representerar ni den egna organisationen i Sverige och Finland.

Toshiba Tec Nordic AB (TND), är en del i den globala TTEC-organisationen. Här säljer, och tillhandahåller, man service på multifunktionsmaskiner och dokumenthanteringslösningar (Copy/Print/Scanning).

Det här gör du hos oss
  • Du blir Toshibas kontaktperson gentemot externa leverantörer och samarbetspartners, där du agerar kravställare kring frågor så som uppgraderingar, vidareutveckling och säkerhetsfrågor
  • Du kommer att på daglig basis arbeta i Windowsmiljön med licenshantering, BI support och datalager samt ansvara för att Toshibas applikationer fungerar optimalt
  • Du ansvarar för att löpande utveckla och utvärdera systemparken
  • Internt är du den som kollegorna vänder sig till med systemrelaterade frågor. Du kommer vid behov att prioritera och eskalera ärenden vidare inom organisationen och ut mot de externa leverantörerna.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

I tjänsten kan det förekomma resor och varannan månad är tanken att du ska besöka kontoret i Finland. Du får även vara kontaktperson gentemot övriga internationella Toshibabolag i frågor som rör system och applikationer.

Mer om dig

Vi söker dig som är redo för en utmaning och har stor vilja och engagemang att ta dig an denna roll och växa med arbetsuppgifterna över tid. Du är väldigt bekväm inom Windows produktportfölj samt har en grundförståelse för SQL och BI rapportering. Du har intresse och förståelse för IT-processer, dataanalys och dataflöden.

Vidare har du kunskaper inom web-server och lösningar för e-commerce är meriterande. Du är prestigelös och ansvarstagande i din person och räds inte att hugga tag där det behövs för att hjälpa andra. Du trivs att ha många kontaktytor samt talar och skriver engelska obehindrat.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Alexandra Örnhall
Telefon 0725240635
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Hemsida https://adadigital.se
Sista ansökningsdag 19 mars (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se