Administratör

Administratör

Dina arbetsuppgifter

I rollen som orderadministratör kommer du att arbeta i ett sammansvetsat team och arbeta med flera olika arbetsuppgifter. Du kommer att bland annat att arbeta med följande arbetsuppgifter:
  • Orderhantering
  • Administration av deras serviceavtal och support inom bolaget
  • Fakturering
  • Registervård
Detta är ett konsultuppdrag på 12 månader där du kommer att vara anställd av Studentwork men arbeta hos Toshiba Tec. Vi ser fram emot din ansökan!Din profil


Vi söker dig som tidigare har arbetat med någon form av administration, det är även meriterande om du arbetat som orderadministratör och har erfarenhet av orderhanteringssystem. Som person är du social, strukturerad och noggrann. Vidare ser vi gärna att du vågar ta för dig och att du har hög arbetsmoral.Om Studentwork


Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 jan 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toshiba Tec är en stor leverantör av teknikprodukter och är ett av världens största företag med stor mångfald av produkter som t.ex. vitvaror och avancerade industriella system. Koncernen har närmare 200 000 anställda med 580 olika dotterbolag. Toshibas huvudkontor är beläget i Solna, Stockholm.