Servicetekniker

Servicetekniker

TORMAX Sverige AB är ett dotterbolag till den världsomspännande koncernen Landert Motoren AG, med huvudkontor i Schweiz. TORMAX automatiska dörröppnare har funnits i Sverige sedan 1958 och är erkända för sin höga kvalitet och kunniga personal. TORMAX Sverige AB har cirka 45 medarbetare. Vi har idag regionkontor i Upplands Väsby (tillika huvudkontor), Göteborg och Malmö

Trivs du i ett högt tempo, är du flexibel och tycker om problemlösning?

Vi söker nu en Servicetekniker som kommer att utföra arbeten i Stockholm med omnejd. Du ingår i ett team på två personer på Kundservice som samordnar serviceverksamheten för 5 servicetekniker samt partners. Vårt kontor i Stockholm ligger i Upplands Väsby men då detta är en tjänst där arbetet sker ute i fält spelar bostadsorten inom regionen mindre roll.

Du kommer att fungera som ett av företagets ansikte utåt. Du skall efter en inlärningsperiod kunna installera och utföra service på TORMAX lösningar ute på plats hos våra kunder. Arbetet förutsätter en förmåga att arbeta självständigt och lösningsorienterat samtidigt som det sker på ett strukturerat sätt.


Vem trivs här


Du trivs med att besöka kunder och är en problemlösare som anpassar lösningen efter kundens behov men även organisationens krav på lönsamhet. Du är duktig på att skapa goda relationer, har lätt att samarbeta med andra och vill ge bästa servicenivån till kunder, leverantörer och kollegor.

Du är noggrann och lägger stor vikt vid att det blir rätt från början. Stundtals så kan det bli stressigt och därför behövs din förmåga att fokusera och prioritera vad som är viktigast för stunden.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har en teknisk gymnasieutbildning och 2-3 års dokumenterad erfarenhet av liknande roll. Du har B-körkort, goda referenser samt god förmåga att göra dig förstådd i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Det är meriterande om du har utbildning från elprogram, automation, fastighetsteknik eller liknande. Även tidigare erfarenhet från dörrautomatik, portar, elektronik, lås är meriterande.

För mer information om företaget och produkterna som Tormax säljer och installerar se, www.tormax.se

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan via www.randstad.se. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jeanette Walters på 0733-434 766. Urval och intervjuer sker löpande. Tänkt tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse med Tormax
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 3 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.