Teknisk innesäljare, Torell Pump AB

Teknisk innesäljare, Torell Pump AB

Vi erbjuder dig intressanta möjligheter att jobba med internationella tillverkare och kunder i Sverige och Norge. Du kommer att ha en viktig roll i vårt säljteam samt en betydande roll i företages framgång. Ett företag och team där vi ständigt jobbar med att hjälpas åt och bidra till en positiv atmosfär och utveckling på individnivå och företagsnivå.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du att vara en del av Torell Pumps säljteam baserat i Stockholm. Gruppen arbetar med försäljning av pumpar, maskinell utrustning samt reservdelar till dessa produkter mot framförallt kommun och industri i Sverige och Norge.

I rollen som teknisk innesäljare är du en del i teamet och kommer arbeta brett med försäljning av våra produkter. Det innebär att på ett professionellt sätt hjälpa våra kunder med deras applikationer för att kunna säkerställa en lyckad affär. I rollen ingår även att kunna ge teknisk support och stöd till kunder och kollegor.

Arbetet innebär även vissa resor i tjänsten och då främst till kunder och leverantörer.

Som medarbetare på Torell Pump bidrar du även till att, tillsammans med all övrig personal, arbeta för att bibehålla vår trivsel, öppenhet och framåtanda.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Registrering och leveransbevakning av inkommande order.
  • Självständigt utföra och driva affär från förfrågan till leverans och fakturering.
  • Dimensionering och prissättning av pumpar och maskinell utrustning.
  • Upprätthålla en god servicenivå mot befintliga och nya kunder.
  • Att aktivt delta i och följa Torell Pumps arbete och riktlinjer inom hållbarhet, miljö och kvalitet.
Din profil

Som teknisk innesäljare är du många gånger Torell Pumps ansikte ut mot kunderna och leverantörer och det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt och är en pigg och utåtriktad person. Då våra kunder och leverantörer finns runt om i landet är det självklart att du har B-körkort.

Flytande svenska samt goda kunskaper i engelska är ett krav. Då vi har många leverantörer i Tyskland så är även tyska meriterande.

Det är viktigt att du har ett tekniskt intresse och teknikkunskap, förvärvat genom utbildning eller arbetslivserfarenhet. Vi arbetar främst med pumpar och maskinell utrustning så liknande erfarenhet är meriterande dock inget krav då du kommer få möjlighet till intern och extern utbildning av våra produkter och system.

Om ansökan

Sista svarsdatum är 2022-08-26 men vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering varför tjänsten kan tillsättas tidigare.

Om Torell Pump

Torell Pump växer och vi vill därför utöka vårt säljteam, kanske med just dig?

Torell Pump har sedan vi grundades 1962 levererat pumpar och maskiner till kommuner och industrin.

Våra produkter finns installerade i många av landets reningsverk, vattenverk, energiverk och pappersbruk.

Vi på Torell Pump är återförsäljare i Sverige och Norge för kvalitetsprodukter från framförallt tyska leverantörer. Vi är ett bolag där du som person får stora möjligheter att påverka din vardag och din arbetssituation.

Vi är ett piggt och trevligt team där det alltid är högt i tak och alla har möjlighet att komma till tals. Vi arbetar långsiktigt med produkter av hög kvalitet och sätter våra kunder i fokus i första hand.

Torell Pump ingår sedan 2011 i börsnoterade Indutrade - en industrikoncern med 200+ företag som säljer och utvecklar komponenter, system och tjänster med högt tekniskt innehåll. Indutrade marknadsför lösningar som effektiviserar kundernas system och processer.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Torell Pump erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa pumpar och vattenbehandlingsutrustning till industri samt VA-verk i hela Sverige. Hos oss finns produkter från ledande tillverkare, något som vi försett Sveriges industri och VA-verk med sedan 1962. Självklart bistår vi även med reparationer, service och förebyggande underhåll av era komponenter och applikationer.