Resemontör

Resemontör

Vår kund är ett modernt och expanderade företag som projekterar, tillverkar och monterar isolerade stålhallar. Vår kund håller i hela kedjan från bygglov till färdig stålhall med egna konstruktörer, svetsare, projektledare och montörer.

Användningsområden för vår kunds stålhallar är industrihallar, lagerhallar, maskinhallar, verkstadshallar, idrottshallar och affärshallar av olika slag. Vår kund är idag cirka 50 anställda och behöver på grund av stark orderingång förstärka sin personalstyrka.

Vi söker montörer från hela Sverige med erfarenhet eller utbildning inom montage av stålkonstruktioner eller liknande relevant arbete.

Du är en person som gillar praktiskt arbete ute på fältet. Du brinner för ett bra slutresultat och är en flexibel samt engagerad montör. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att montera stålhallar över hela Sverige. Du kommer jobba i ett team med andra montörer där ni tillsammans tar ansvar för den kvalité och finish som kännetecknar vår kunds premiumstandard.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och intressant jobb i ett stabilt men också expansivt företag med positiv framtid. Här finns stora möjligheter om du önskar och har ambitionerna.

Placering

Din bas blir i vår kunds nybyggda lokaler med egen verkstad i södra Stockholm. Vi uppskattar att du kommer arbeta cirka 50 % av din tid i Stockholm och resterande tid på byggetableringar ute i landet. Vi erbjuder fritt boende plus traktamente när du arbetar på annan ort än din boendeort.

Personen vi söker måste ha:
  • Erfarenhet alternativt utbildning inom montage eller bygg
  • Möjlighet att arbeta över hela Sverige
  • B-Körkort
Meriterande men inget krav:
  • Erfarenhet av att montera stålhallar eller stålkonstruktioner
  • Maskinförarerfarenhet teleskoplastare
  • Säkra lyft
  • Liftkort
  • Heta arbeten
  • Svetslicens
  • Erfarenhet av att arbeta med skjutpistol
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att senare övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
Mer info
Kontaktperson Sofia Rosqvist
Telefon 0729893504
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.topwork.se
Sista ansökningsdag 3 feb (10 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - det lila extra!