Litium Lead Developer

Litium Lead Developer

Är du en utvecklare med erfarenhet av Litium-plattformen och brinner du för e-handelslösningar? Nu söker Top of Minds Go en utvecklare inom området med placering på kontoret vid Stureplan i Stockholm.

Top of Minds Go

Top of Minds Go är bolaget inom Top of Minds-koncernen som fokuserar på implementation av e-handelslösningar för bolag inom B2C och B2B. De är ett gäng redan etablerade e-handels-konsulter som nu söker förstärkning till sitt team. De är en snabbfotad konsultorganisation inom tech-spåret och bolaget satsar på lokal kompetens och specialiserade konsulter inom sitt område.

Dina uppgifter

Bolaget startades i början på året och är redan sju anställda. Bolaget fortsätter att växa och du kommer tillhöra utvecklingsteamet som fokuserar på utveckling av tekniska lösningar baserade på Litiums standardplattform. Du utvecklar och gör anpassningar efter kundens behov och kravställning i Litium och integrerar plattformen med andra system. Du driver själv dina uppdrag och sätter dig in i kundens situation för att kunna leverera efter ställda krav. Du rapporterar till bolagets VD.
  • Utveckla och integrera Litium-plattformen
  • Vara del i utvecklingsprojekt och leda utveckling i dessa projekt
  • Arbeta med skräddarsydda systemutvecklingsprojekt
Din profil
Du brinner för att leverera till dina kunder och du har ett gediget tekniskt intresse. Du har med fördel en bakgrund som .net-utvecklare och backend-utveckling och har arbetat med Litium-plattformen tidigare. Du är utåtriktad, flexibel och lösningsorienterad i ditt arbete och kundbemötande.
  • Minst 3 års erfarenhet av Litium-plattformen
  • Bakgrund som utvecklare/arkitekt
  • Högskoleutbildning eller motsvarande inom relevant område
  • Flytande svenska i tal och skrift
Har du därtill erfarenhet av en ledande utvecklarroll i projekt eller liknande ser vi det som meriterande.

Bolaget erbjuder

Du tar en central roll i bolagets platta organisation och får vara med och påverka samt bidra till bolagets fortsatta framgång. Du kommer att få arbeta med kompetenta kollegor och intressanta uppdrag och samtidigt ta del av synergierna mellan Top-bolagen, framförallt inom integration- och analysområdet. Bolaget sitter i härlig miljö på Stureplan i Stockholm och arbetar med flertalet intressanta kunder och projekt.

Har du några funderingar kring tjänsten? Tveka då inte att höra av dig till:
Talent Acquisition Manager, Christoffer Sjöström, christoffer.sjostrom@totalresurs.se

Om Total Resurs

Vi är inget traditionellt rekryteringsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina. Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 35 medarbetare, varav 28 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av IT, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med.

Nyckelord: Stockholm, Litium, .net-utvecklare, utvecklare, arkitekt, Lead Developer
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 1 dec 2020 (40 dagar kvar)