Säljare till dagligvaruhandeln, vik

Säljare till dagligvaruhandeln, vik

Säljare Dagligvaruhandeln
till distrikt Stockholm, vikariat ca 1,5 år.

Har du bakgrund från dagligvaru- eller servicehandeln? Är du dessutom en person som älskar att träffa människor, inspirera och inte minst gillar att nå och överträffa målsätningar med dina kunder? Då skall du läsa vidare för nu har du chansen att komma till oss på Toms.

Vi söker nu en säljare till ett föräldrarvikariat på ca 18 månader. Distriktet sträcker sig från Östermalm till Norrtälje.

Vi ställde några frågor till Anette som är teamledare i norr

Hej Anette!

Hur länge har du varit i branschen?

Hej! Jag har jobbat inom dagligvaruhandeln i 22 år.

Vad tycker du om att jobba hos Toms?

Det jag gillar med Toms är att jag känner mig mycket stolt att få representera det vi har i säljväskan, både Toms och Anthon Berg är starka varunamn, och att vi är mycket stora även på säsong. Hela företaget jobbar tätt ihop, där alla hörs och syns och arbetsglädjen är stor. Jag gillar att vi både jobbar med distribution i hylla, och att vi jobbar med exponeringar på golv.

Hur skulle du beskriva din ledarstil?

Jag vill se att man kan utmana sig själv. Jag vill även att man hela tiden strävar efter att utveckla sig själv, och sitt distrikts omsättning. Viktigt för mig att du är tävlingsinriktad, och ser möjligheter istället för problem. Inte minst viktigt, så vill jag att man har kul på jobbet. Jag har daglig kontakt med säljarna.

Vad gör du när du är ledig?

På fritiden gillar jag att träna och vara ute med båten.

Om jobbet:

Vår ambition är att du skall komma till ett familjärt företag med en stark vinnarkultur, egna starka varumärken och som lägger stor vikt i att du skall trivas och ha kul på jobbet. Din nya utmaning är ett distrikt som omfattas av en väl inarbetad kundstock i norra Stockholm. Du kommer att ingå i ett team av 9 kunniga, lyhörda, motiverade, resultat och målinriktade säljare på region Norr, totalt i Sverige är vi idag 16 medarbetare i säljkåren.

Ditt praktiska arbete innebär självständig planering och uppföljning av dina egna försäljningsinsatser och resurser, besök hos dagligvaruhandeln, där din primäruppgift blir att göra våra produkter lättillgängliga för konsumenterna, följa upp kampanjer och skapa lönsamhet. Du ska också hjälpa butikerna att förbättra sin volym och lönsamhet med hjälp av våra produkter.

Om dig

Vi vill att du har egenskaper som gör dig till en lönsamhetstänkande, effektiv säljare och att du känner en stark vilja och glädje i att sälja och vägleda distriktets kunder på både kort och lång sikt. Dessutom är du strukturerad och planerande med en god överblick - även i pressade situationer

Vi vill att du trivs i ett högt tempo och är en tävlingsmänniska.

Lämplig bostadort är i norra Stockholm.

Kontakt:

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Säljchef Jan Johansson på Toms Sverige, telefon 0704-10 00 20, alternativt Teamledare Anette Nordling, telefon 0704-10 00 31.

Vi ser fram emot din ansökan.

Vi har redan tagit beslut om rekryteringshjälp och platsannonsering, därför undanber vi oss samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.

Toms gruppen är ett skandinaviskt konfektyrföretag baserat i Köpenhamn med starka varumärken som Anthon Berg och Pingvin. Omsättningen är cirka 2 miljarder SEK och företaget har 1000 anställda. I Sverige är vi den fjärde största konfektyrleverantören. Det går bra för Toms i Sverige och nu går företaget in i en period med stort fokus på tillväxt. Läs mer om Toms på www.toms.se och mer om Anton Berg på www.anthonberg.se

Sökord: DVH, Fältsäljare, Utesäljare, Area Manager, Area Sales Manager, Konsulent, Säljkonsulent, Regionsäljare, Distriktsäljare, Account Manager
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!