Sommarjobb inom lager och support hos Tomra

Sommarjobb inom lager och support hos Tomra

Vill du har ett varierande och koordinerande sommarjobb på ett spännande internationellt företag? Läs mer och sök redan idag!

Trivs du att ha en koordinerande roll där du får ha många olika kontaktytor? Gillar du både se service, jobba administrativt och koordinera? Söker du dessutom ett givande sommarjobb? Då kan Tomra vara arbetsplatsen för dig! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjligheten att jobba på Tomra som, med sin produkt, på riktigt gör skillnad för klimatet. Du får vara en del av ett team med ett stort ansvar för den service som företaget erbjuder sina kunder. I denna roll kommer du att få en varierande vardag där du växlar mellan flera olika arbetsuppgifter. Du får även möjligheten att själv driva på ditt arbete där du får utvecklas både som person och i din professionella roll.

Detta är perfekt för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett givande sommarjobb. Inledningsvis kommer du att få en ordentlig introduktionsutbildning.

Dina framtida arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att:
  • Hantera inkommande ärende från tekniker och supportera via telefon samt logga samtalen i deras affärssystem
  • Skicka reservdelar till tekniker
  • Boka transporter och frakter
  • Beställa reservdelar och material från olika leverantörer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är tänkt att starta den 24 juni och kommer att pågå fram till den 31 juli (vecka 26-31) där efter finns det eventuell möjlighet till att jobba extra vid exempelvis semesterperioder. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i Sollentuna med goda kommunikationer. Arbetstiderna är under heldagar 8.00-16.30.

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll ser vi att du:
  • Har tidigare erfarenhet av kundtjänst/kundservice och administration
  • Drivs av att leverera service i världsklass
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lager och systemvana
Som person är du serviceminded, strukturerad och har en god förmåga att prioritera. Vi ser även att du trivs att jobba i ett tight team med ett öppet klimat.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Amanda Karlsson
Telefon 073-153 61 74
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/