Servicetekniker

Servicetekniker

Vill du göra en insats för vår gemensamma miljö och vår långsiktiga hållbarhet? Gillar du teknik och problemlösning? Är du social och uppskattar kundkontakter? Då är det dig vi söker som vill vara en del av ett aktivt team med en variation i arbetsuppgifter!

Vilka är vi på Tomra?

Vi är ett gäng med en stark sammanhållning och stor stolthet i vår yrkesroll. Vår ambition är att hjälpa världen bli lite grönare och hållbar genom vår gärning. Genom att bli en del av TOMRA är du en del av vår Vision nämligen; ”leading the Resource Revolution” det gör vi genom våra ledord: ”passion, innovation och responsibility” men också genom att vara den ledande leverantören av returautomater och service på dessa i Sverige, Europa och Världen. För oss är det viktigt att erbjuda ett arbete som infattar både stimulans, krav, ansvar men också utvecklingsmöjlighet efter individens ambitioner och drivkrafter. Samtidigt som vi värnar och värdesätter balansen mellan arbete och fritid, där det ena inte fungerar utan det andra. TOMRA strävar genom sin gärning att vara hållbar på alla nivåer såväl som för Samhälle, Individ och Företaget.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker arbetar du i huvudsak med installation, recond, service- och reparationsarbeten på returautomater inom Tomras sortiment. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat:

Utföra akutservice och installationer

Planera serviceunderhåll på våra kunders anläggningar

Planera dina dagar i samråd med din serviceledare

Dina kunder finns främst i Stockholmsområdet, men arbete på andra regioner och distrikt är förekommande. Då kan det innebära övernattningar.

Vem är du? På TOMRA får du vara precis den du vill och mår bra av att vara!

Kvalifikationer:
  • Du behöver ha ett giltigt B-körkort och besitta en god datorvana då vi jobbar med rapportering i olika system
  • Då tjänsten innebär daglig kontakt med kunder behöver du behärska svenska flytande i tal och skrift
  • För att ta del av vår tekniska dokumentation och vissa företagsspecifika möten eller presentationer behöver du där till behärska engelska i tal och skrift
Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer till ett marknadsledande företag i tillväxt och som driver utvecklingen i sin bransch. Här är dina utvecklingsmöjligheter goda och vi ombesörjer för att du får den tekniska produktkunskap som tjänsten kräver. Servicebil, verktyg, dator och mobil tillhandahålls av TOMRA. Du kommer gå TOMRA:s interna utbildningsprogram på plats på HK i Sollentuna som leds av våra Produktexperter. Vi erbjuder förmånliga villkor för våra anställda och vi har kollektivavtal med Unionen

Ort: Sollentuna

Omfattning: Heltid med tillträde omgående

Tjänsten kommer att tillsättas omgående! Ta chansen att söka tjänsten direkt!

För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare påliza.diakova@kraftsam.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kraftsam rekrytering & bemanning AB
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)