Studio Administrator till Toca Boca

Studio Administrator till Toca Boca

Till Toca Boca söker vi nu en Studio Administrator på heltid med start omgående. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace fram till årsskiftet med goda chanser till förlängning. Tjänsten utgår från Toca Bocas kontor i Hammarby Sjöstad men med hänsyn till nuvarande restriktioner kommer du arbeta digitalt hemifrån tills förutsättningarna förändras.

Ditt uppdrag
I rollen som Studio Administrator hos Toca Boca arbetar du i en internationell miljö och du har ett viktigt administrativt ansvar vad gäller företagets fakturahantering. Du kommer arbeta tätt med avdelningen Finance där du primärt kommer hantera fakturor i SAP och skicka PO-nummer till AP. Du kommer även se över kostnader, fakturor och underlag. I tillägg till detta kommer du även stötta Toca Bocas developement-team med administrativa uppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:
  • Hantera och göra i ordning leverantörer i redovisningssystemet
  • Stötta inköpsrekvisitioner och inköpsorder samt ta emot tjänster och varor i PO-portalen
  • Säkerställa att alla fakturor registreras och betalas ut korrekt i SAP
  • Utbilda ny personal i leverantörsuppsättningen och följa upp pappersarbetet kring detta
  • Telefon- och mailkontakt med huvudkontoret i Toronto
  • Stötta med övriga administrativa uppgifter och underlätta arbetet i ett ständigt växande bolag
Din Bakgrund
För att lyckas i rollen som Studio Administrator ser vi att du har erfarenhet från en administrativ och serviceinriktad roll sedan innan. Du har erfarenhet av att arbeta i SAP tidigare och du kan lätt orientera dig i systemet. Eftersom du arbetar i en internationell miljö och kommer ha mycket kontakt med huvudkontoret i Toronto är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift. Om du har en utbildning inom finans eller liknande är det meriterande men inget krav - det viktigaste är att du har grundläggande kunskap i SAP och fakturering samt drivs av det administrativa strukturerade arbetet. Ett stort plus är om du har ett intresse för spel och spelutveckling!

Vidare är du en relationsskapande och pedagogisk person som kan ställa frågor om det är något som behöver förtydligas, och du är inte rädd för att ställa krav i de situationer som det krävs. Du är noggrann och prestigelös i ditt arbete och tar egna initiativ till att hjälpa till och hitta lösningar på ett flexibelt sätt.

Om Toca Boca
Toca Boca captures the power of play. We create digital toys and everyday products that are filled with fun and silliness that kids from any corner of the world can instantly relate to. Everything is designed from their perspective. We celebrate the diversity and quirkiness of their world and give them the freedom to play in ways that only they can dream up. There are no rules, no boundaries and no “right” or “wrong” way to do anything. There’s just the undeniable, power of play.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se), Konsultchef Johan Fernström (johan.fernstrom@thepace.se) och Konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Sekreterare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.