First Impression Coordinator till Toca Boca!

First Impression Coordinator till Toca Boca!

Vi söker dig som älskar service, är levnadsglad och vill representera framtidens kreativa arbetsplats med ledord som lekfullhet, kvalité och innovation. Är du en person i början av din karriär som alltid gör det där lilla extra både för dina kollegor, besökare och kunder och som man ser fram emot att träffa varje dag? Är du dessutom en person som sprider energi och glädje samtidigt som du inspirerar och uppmärksammar personer runt omkring dig med en personlig approach? Toca Boca ser sin nya First Impression Coordinator som hjärtat i organisationen på sitt nyöppnade Toca Campus och kanske är den personen just DU!

Ditt uppdrag
I rollen som First Impression Coordinator är det du som tar hand om - och pysslar om Toca. På snart nyöppnade Toca Campus kommer du vara den första personen man möter och som sätter tonen för besöket på denna nya mötesplats - precis som titeln avslöjar så är det du som kommer ge varje person the first impression! Tillsammans med dina tre kollegor i Experience-teamet kommer du sköta den dagliga driften på campus, ta emot paket och sköta lättare administration.

Toca Campus beskrivs som ett kreativt campus i världsklass där det såklart kommer finnas ett spelcenter där du vid tillfällen kommer att ha hand om nyfikna barngrupper som kommer och testar och utforskar spel. På Toca Campus kommer det även öppna ett café där du kommer stå i centrum för att skapa kaffekreationer och magiska nybryggda koppar - men oroa dig inte, såklart kommer du få en baristautbildning!

Sammanfattningsvis ansvarar du för att allt flyter på smidigt, samtidigt som du bemöter alla med ett leende på läpparna - ”The Toca Way.”

Din bakgrund
För att du ska bli framgångsrik i rollen som First Impression Coordinator behöver du ha rätt inställning till livet. Du behöver vara nyfiken, driven och ha mycket energi. Du gillar att möta många olika typer av människor och alltid med ett personligt och professionellt bemötande. Vi ser gärna att du har jobbat med service och/eller försäljning med mycket kundkontakt innan. Kanske har du arbetat inom hotell/restaurang/konferens eller är du en riktig stjärna i kassan på Ica men känner att världen borde få se mer av dig?

Det absolut viktigaste i uppdraget är din personlighet, att du älskar en lekfull arbetsplats och ger service i världsklass. Vidare behöver du vara trygg och skicklig i kommunikation på både svenska och engelska.

Om Toca Boca
Toca Boca captures the power of play. We create digital toys and everyday products that are filled with fun and silliness that kids from any corner of the world can instantly relate to. Everything is designed from their perspective. We celebrate the diversity and quirkiness of their world and give them the freedom to play in ways that only they can dream up. There are no rules, no boundaries and no “right” or “wrong” way to do anything. There’s just the undeniable, power of play.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvariga Emma Holster (emma.holster@thepace.se) och Johanna Lindell (johanna.lindell@thepace.se) och Affärsområdeschef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 juli 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.