Bolagsekonom till Tobin Properties AB

Bolagsekonom till Tobin Properties AB

Om rollen
Som bolagsekonom hos Tobin Properties ansvarar du för ett antal bolag och BRF’er. Det innebär att du ansvarar för hela flödet från ax till limpa. För att du ska få en känsla av vilka arbetsuppgifter som kan komma att ingå i din roll, listar vi här några exempel:
  • Löpande redovisning
  • Månatliga avstämningar
  • Kvartals- och årsbokslut
  • Upprätta årsredovisningar och deklarationer
  • Säkerställa interna transaktioner mellan bolag i koncernen
  • Ansvara för momshantering och projektredovisning
  • Ansvara för bolagsformalia, upprätta avtal, protokoll etc.
  • Deltagande i förbättringsprojekt inom ekonomi
  • Kontakt med revisorer
Rollen är initialt placerad på Tobin Properties kontor i centrala Stockholm. Då företaget nu växer planerar de en flytt till Sundbyberg där ett nytt och modernt kontor väntar. Du blir en del av ett härligt och ambitiöst gäng. Som arbetsgivare uppmuntrar Tobin Properties till utveckling och erbjuder en roll och arbetsplats att växa i.

Vem söker vi
Nu söker vi dig med relevant utbildning samt några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Vi ser det som en fördel om du tidigare har jobbat med redovisning inom fastighets- eller byggbolag. Du har ett intresse för IT och system men framförallt söker vi dig med förmågan och viljan att lära.

Om Tobin Properties
Tobin Properties grundades 2010, i en tid när nyproducerade lägenheter var ganska charmlösa och trista. Bolagets grundare, ställde sig frågan; borde inte nybyggda bostäder kunna vara bättre och härligare? Det borde gå att göra annat än massproducerade koncept.

Med all den kunskap inom arkitektur och design som finns, så borde det väl gå att skapa och bygga bostäder som känns som något utöver det vanliga? Det är väl just det som är det häftiga när man bygger nytt, att man har chansen att anpassa bostaden till en specifik målgrupp och plats?

Sagt och gjort. Detta var snart 10 år sedan och mycket har hänt på nyproduktionsmarknaden sedan dess. Men Tobin har hållit fast vid filosofin att skapa bostäder med en känsla och en identitet som känns attraktiv och trivsam för målgruppen. Idag består vår projektportfölj omkring 2 075 bostäder med 131 700 kvm Tobin Properties ägs av Klövern AB, ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med över 400 fastigheter till ett värde av cirka 47,3 miljarder kronor. Med en stark ägare skapas stabilitet och långsiktiga förutsättningar för att bedriva framgångsrik fastighetsutveckling, vilket för bolagets kunder innebär en trygg bostadsaffär

Nyfiken på att veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Tobin Properties med EQonomy/Wise Professionals.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catherine Laurin på catherine.laurin@eqonomy.se. Vi kommer att intervjua löpande så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av EQonomy
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (8 dagar kvar)