Content Manager till ToFindOut i Stockholm

Content Manager till ToFindOut i Stockholm

Skapa trygga arbetsplatser som Content Manager hos oss på ToFindOut i Stockholm!

ToFindOut är ett HR-tech bolag som levererar digitala, transparanta och rättssäkra bakgrundskontroller till flera av Sveriges största företag och organisationer. Nu söker vi dig med passion för att skriva och som vill vara en del av vårt nystartade, snabbrörliga och växande Growth team! Här får du möjlighet att ta ägandeskap av arbetet med vårt digitala innehåll.

Vi erbjuder dig

Hos oss välkomnas du in i ett företag som gör samhällsnytta. Vi skapar bakgrundskontroller som värnar om individers integritet samtidigt som vi är med och bidrar till tryggare arbetsplatser. Du har också möjlighet att engagera dig i något av våra Pro Bono-samarbeten där vi till exempel arbetar med bakgrundkontroller för Rädda Barnen.

Dessutom erbjuder vi dig:
  • En modern arbetsgivare i en prestigelös miljö, där du får arbeta nära både ledning och yttersta styrelsen i bolaget
  • En inflytelserik roll där du tillsammans med Growth teamet driver fokusområden framåt
  • En roll som präglas av mycket eget ansvar och med stora utvecklingsmöjligheter
Det här gör du hos oss

Här får du möjlighet att göra content som engagerar, involverar och motiverar våra befintliga och nya kunder. Du kommer bli en deal av ett team där vi väljer ut fokusområden som vi sedan optimerar genom exprimentent och lärdomar. Genom detta sätt hittar vi nya effektiva vägar för att nå våra målsättningar. Ditt huvudsakliga arbete kommer bestå av att optimera våra webbplatser och vårt innehåll, vilket innebär att ditt hjärta ligger i att kommunicera via text. Du kommer bland annat att:
  • Skriva och publicera blogginlägg och produkttexter till hemsidan samt innehåll till bland annat white papers, landningssidor, pressreleaser och personliga e-postutskick
  • Jobba med social media hantering, varav främst Linkedin
  • Analysera och optimera innehåll för att öka CTR, konverteringsgrader och vår sökordsoptimering.
Ditt team och arbetsplats

Du tillhör ett nystartat Growth team som i en entreprenöriell miljö jobbar agilt enligt Kanban. Du kommer vara med och forma teamets utveckling och arbete framåt, du blir även en del av en flexibel arbetsplats som har en hybridlösning av arbete på plats och remote-arbete. Vårt fräscha kontor ligger centralt på Barnhusgatan 3 i Stockholm, nära Hötorget.

Mer om dig

Antingen har du ett par års erfarenhet av att jobba som Webbredaktör eller Content Manager, eller så kommer du kanske från en journalist-bakgrund. Vi tror att du är en kompetent skribent som är duktig på att skapa innehåll som genererar leads och stärker kundrelationer. Du har även erfarenhet av att jobba i något/några CRM och CMS-system samt med bildhantering, fördelaktigt är även om du har förståelse för html och css. För att trivas i rollen tror vi att du är en nyfiken person som är duktig på att samarbeta med andra och att genomföra nya strategier. Vidare trivs du med dela med dig av nya ideér och lägger vikt vid att slutföra dina uppgifter.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sofie Nordvall
Telefon 0721646971
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är bättre att veta. Den enkla devisen sammanfattar ToFindOuts affärsidé och varför bakgrundskontroller blivit allt vanligare i rekrytering- och affärssammanhang. Deras vision är att tillsammans skapar vi tryggare arbetsplatser. ToFindOut är marknadsledande i Norden och arbetar globalt. Bolaget erbjuder företag och organisationer bakgrundskontrollprocesser i digitala gränssnitt och i enligt med GDPR med största fokus på integritet mot kund och kandidat.

ToFindOut startades år 2008 och är nu en av nordens största aktörer inom bakgrundskontroller för arbetsgivare och organisationer när de ska anställa, ingå samarbeten, genomföra företagsförvärv och investeringar. Deras syfte är att skapa trygga arbetsplatser genom att erbjuda kvalitetssäkrade bakgrundskontroller som hela tiden ska vara tillförlitliga och relevanta, där de har stort fokus på sekretess och integritet mot både kund och kandidat.