Praktikplats/exjobb, inriktning ISO-certifiering

Praktikplats/exjobb, inriktning ISO-certifiering

Är du intresserad av att utvecklas och samla på dig värdefulla erfarenheter på ett banbrytande och branschledande bolag?

Det är bättre att veta. Den enkla devisen sammanfattar ToFindOut:s affärsidé och varför bakgrundskontroller blivit allt vanligare i rekryteringssammanhang. Hos dem har du en möjlighet att ta ett stort ansvar och sätta ditt avtryck på företagets verksamhet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ToFindOut har en ständig ambition att ligga i framkant inom modern och ny teknik. Som praktikant eller ska utföra ditt ex-jobb kommer du att få ansvar att leda ett viktigt projekt för att säkra effektiviteten i verksamhetens IT-system och processer.

ToFindOut värdesätter en balans i livet för alla sina anställda, arbetsplatsen präglas av öppenhet och samarbete, och stor frihet under stort personligt ansvar gäller för alla.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer framförallt att jobba med och ansvara för följande projekt:
  • Under höstterminen 2018 utföra en förstudie och GAP-analys av ToFindOut:s IT-system och processer inför en kommande ISO-certifiering (ISO 27001).
Du kommer att arbeta direkt mot verksamhetens ledningsgrupp.

Rollen innebär också

Planerad tidsåtgång för praktikplatsen eller exjobbet är 2 heldagar per vecka med start höstterminen 2018. Arbetsdagarna/schemaläggning sker kontinuerligt, efter överenskommelse.

Bakgrundskontroller är en naturlig del av ToFindOut, detta genomförs således på slutkandidaterna i denna rekryteringsprocess.

VEM ÄR DU?

Som praktikant (eller utför ditt ex-jobb) hos ToFindOut lägger vi stor vikt vid dig som person. Din motivation, självgående arbetssätt och driv att utvecklas värdesätts. Du vill arbeta strategiskt och få vidimerad erfarenhet av att driva projekt på ledningsnivå. Vi söker dig som vill bidra till en säkrare och mer transparent arbetsmarknad och vill hjälpa till att fortsätta bygga ett branschledande bolag.

Vi ser att du studerar eller har avslutat utbildning i exempelvis industriell ekonomi, logistik eller företagsekonomi.

Det är också meriterande om du:
  • Har erfarenhet av projektledning eller att självständigt driva projekt.
  • Har ett intresse för bakgrundskontroller, säkerhet eller HR-frågor.
  • Har internationella erfarenheter.
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Sinisa Strbac
Telefon 0704912198
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration, Koordinator, Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 22 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.