Applikationssupport till Time Care

Applikationssupport till Time Care

Vill du vara en del av ett litet team med gott samarbete? Trivs du att ta eget ansvar och arbeta med omväxlande arbetsuppgifter? Då passar denna roll dig!

Om rollen

I denna roll kommer du huvudsakligen tillhandahålla applikationssupport för våra schema- och bemanningsprodukter Time Care Planering och Time Care Pool. Du har direktkontakt med kunderna via telefon, epost, fjärrstyrning och kundportal. I ditt ansvar ingår det att göra en initial bedömning av bland annat inkomna kundärenden, kategorisering och prioritet.

Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara att:
  • Samla information kring återkommande frågor och fel från kunder i syfte att förbättra och förenkla
  • Skriva kunskapsartiklar till kundportalen
  • Fånga upp kunders utbildningsbehov
  • Eskalera ärenden som rör teknikfrågor, installationer och buggar samt skriva felrapporter på dessa
  • Bevaka, följa upp och administrera kundärenden via ärendehanteringssystemet Zendesk
Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av våra produkter Time Care Planering och Time Care Pool, eller liknande produkter inom schema och bemanning. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av ärendehanteringssystem, gärna Zendesk. Vidare har du god förmåga att kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vem är du?

Som person är du serviceinriktad och kan hantera många kontaktytor med en blandning av professionalism, humor och empati. Du är utåtriktad och utmanas av att lösa problem i en föränderlig miljö.

Om Time Care

Time Care AB är marknadsledande inom området personallogistik d.v.s. produkter och tjänster inom schemaläggning och vikariehantering. Bolaget grundades 1994 och har idag ca 50 anställda med kontor i Stockholm (huvudkontor) och Göteborg. Time Cares kunder finns huvudsakligen inom offentlig sektor men även inom ett flertal andra sektorer. Bolaget har tillväxt och god lönsamhet. Time Care ägs av det engelska bolaget Allocate Software Ltd.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Time Care med Dfind IT. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Nachtweij på louise.nachtweij@dfind.se eller 070 367 52 64. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it. Vi välkomnar din ansökan senast 2019-01-20.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.