Junior Researcher till Tikkurila Sverige AB

Junior Researcher till Tikkurila Sverige AB

Är du en driven kemist tidigt i din karriär som vill lära dig allt om hur man tillverkar och testar kemiska produkter som skyddar och förskönar? Tikkurila, Sveriges största färgtillverkare för konsumenter och industri, söker nu en junior researcher för testning och underhåll av vattenburna inomhusprodukter. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Du blir en del av en inspirerande och utvecklande arbetsplats där du har alla möjligheter att växa individuellt och professionellt. Vi utvärderar ansökningar löpande och välkomnar din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba på den koncerngemensamma RDI (Research, Development, Innovation) avdelningen och arbeta tätt med kollegor i bland annat Sverige, Finland och Polen.
Arbetet i denna tjänst är både praktiskt i labbet med tillverkning och testning av färg i småskala såväl som administrativt med sammanställning av kundkrav och marknadsbehov. Som Junior Researcher kommer du få applicera dina kunskaper och erfarenheter för att sköta det dagliga underhållet utav befintliga produkter och införandet av nya produkter med laborativt och administrativt arbete.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Vård av befintliga produkter
  • Teknisk support till produktionsenheten
  • Säkerställa produktkrav för den skandinaviska marknaden vid framtagning och införande av nya färger
  • Verifiera och introducera nya provningsmetoder
  • Hantera reklamationer som är produktrelaterade
  • Trouble-shooting och tekniskt sälj och marknadsstöd
  • Övrigt administrativt eller laborativt arbete
Din profil

Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning gärna inom kemi- eller materialteknik. Har du några års erfarenhet av att arbeta i tillverkningsmiljö och med underhåll utav kemiprodukter är detta starkt meriterande men du som är nyutbildad är också välkommen att söka. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska (både tal och skrift).

För att vara framgångsrik i rollen som Junior Researcher uppvisar du följande egenskaper:
  • Du är driven, självgående, noggrann och flexibel
  • Du trivs med att arbeta självständigt och har förmåga att kunna prioritera och fatta egna beslut.
  • Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga.
Vidare tror vi tror att du som söker trivs i en miljö som präglas av nytänkande, eget ansvar, korta ledtider och stark teamkänsla. Du inspireras av situationer där lösningen inte alltid är given och där egna initiativ och innovativa idéer är nödvändiga för att ansvarsfullt lösa och avsluta en given uppgift. Det finns goda chanser att påverka din roll och framtida utveckling inom bolaget beroende på vilka dina intressen och starka sidor är. Vi ser det som en självklarhet att du kan identifiera dig med våra värdeord: Pålitlig, nytänkande och affärsmässig.

Om Tikkurila

Tikkurila har i över 150 år försett konsumenter och proffs med användarvänliga och miljömässigt hållbara lösningar för skydd och målning. Vi är marknadsledande i Sverige och strävar efter att vara det ledande färgföretaget i Norden, Ryssland och Östeuropa. I vår portfölj finns omtyckta varumärken som Alcro, Beckers och Tikkurila. Tikkurila har produktionsanläggningar i åtta länder, över 3000 anställda inom koncernen och omsättningen 2017 var 582 miljoner EUR. Vi vill inspirera människor att sätta färg på tillvaron världen över. Besök oss på: https://www.tikkurila.se/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 23 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.