Account Manager

Account Manager

Account Manager / Säljare / Utesäljare
Stockholm

Tikkurila är en ledande nordisk färgleverantör med varumärken som Alcro, Beckers och Tikkurila (industri). Vi är kända för våra starka och marknadsledande varumärken, vår höga kvalitet, långsiktiga hållbarhetsarbete och professionella tjänster.

Vi söker nu två säljdrivna Account Managers / utesäljare som ska utveckla regionen inom proffssidan.

Vi erbjuder
Som Account Manager har du en central roll i en välmående organisation med positiv företagskultur samt utpräglat miljö- och hållbarhetsfokus. Här får du möjligheten att representera högkvalitativa produkter och välkända varumärken. Organisationen befinner sig i en omfattande tillväxtresa med stora planer för kommande år. Vi erbjuder marknadsmässig lön, möjlighet till bonus och andra förmåner.

Arbetsuppgifter
Som Account Manager på proffssidan ansvarar du för att utveckla försäljningen i regionen mot målerier. Du kommer att bedriva proaktiv försäljning där fokus ligger på att utveckla förtroende och lojalitet, lyfta kompetens, samt utveckla den gemensamma affären.  

Du jobbar tätt tillsammans med dina kollegor inom regionen och i samråd med regionchefen och KAM professional. Du utgår från något av våra sex Pro Center i Stockholm med möjlighet att jobba hemifrån. 

 

Jörgen Wibner, regionchef, berättar om framtidsvisionen för rollen.

"Vi kommer i Region Mitt att starta upp ett större utvecklingsprojekt gällande försäljning mot våra kunder inom målgrupperna proffskunder och butik. I denna spännande utvecklingsresa har du som medarbetare möjlighet till delaktighet och att kunna påverka vår resa framåt.

Vi vill göra det bättre idag än igår - varje dag. Vi vill få det att hända. De kommande åren satsar vi stort på att utöka Alcros utbud av biobaserade färger, som är ett viktigt steg på vägen framåt på vår miljöresa."

Läs mer om vad Jörgen har att säga på https://career.masterhelp.se/tikkurila/stockholm

 

Din profil
För att vara en framgångsrik Account Manager behöver du arbeta strukturerat och planera din tid väl, samtidigt som du behöver vara flexibel då vardagen innehåller många oförutsedda händelser. I tjänsten ingår att demonstrera för och utbilda dina kunder och vi ser gärna att du som söker är van att tala inför grupper.

Som person är du ambitiös och drivs av att skapa långsiktiga och professionella affärsrelationer. Du förespråkar ett flexibelt och mobilt arbetssätt, är nytänkande och trivs i snabbrörliga, föränderliga miljöer.

Vi ser även att du: 

  • har erfarenhet från branschen alternativt närliggande bransch
  • har god erfarenhet av försäljning med dokumenterat resultat
  • har god ekonomisk förståelse
  • har förmåga att driva och säkerställa aktiviteter
  • van vid att arbeta i CRM och Office 365

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm. Du når Kim på 031-70 45 182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Tikkurila är en ledande nordisk färgleverantör, känd för sina starka varumärken, höga kvalitet och professionella tjänster, vilket möjliggör den bästa tänkbara användarupplevelsen på marknaden. I Sverige har Tikkurila Sverige AB drygt 200 medarbetare som aktivt arbetar med att inspirera och skapa färgstarka upplevelser som lyfter människors vardag. Det lyckas vi bra med - mycket tack vare våra omtyckta och marknadsledandevarumärken Alcro och Beckers. Vi har produktionsanläggningar i nio länder och rankas som en av de ledande färgtillverkarna på samtliga av våra största marknader; Sverige, Finland, Polen och de Baltiska länderna. Totalt är koncernens produkter tillgängliga i över 40 länder.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 12 jan 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!