Kreativ internationell konstnärsduo söker mångfacetterad, flexibel och nyfiken medarbetare.

Vi söker en orädd medarbetare på 75% med möjlighet till heltidstjänst.

Vi finns i Uppsala med världen som arbetsfält. Du hamnar i ett sammanhang där du är en del av ett dynamiskt flöde av konst i form av filmproduktion, fotografi och musik med syfte att inspirera till positiv förändring i världen. Vårt hjärta finns i projekt som beskriver hållbarhet, miljö och humanitära frågor.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att vara företagets koordinator med erfarenhet av att hantera företagsekonomi och hanterar även en del av våra tekniska lösningar. Hos oss har du många bollar i luften och trivs med varierade arbetsuppgifter i en kreativ miljö. Ingen dag är den andra lik!

Ditt arbete kommer innebära att du är stationerad i Uppsala men med flexibla arbetstider och möjlighet till arbete hemifrån kombinerat med företagets natursköna studio/ateljé.
Du har kontakt med internationella kunder, leverantörer, revisionsbolag, media och bokar möten, resor och logistik. Du arbetar med våra hemsidor och digitala plattformar kontinuerligt i form av mail, ftp:n, domäner, bildleveranser, dator/programinställningar, telefoner/växlar, uppdateringar och annan problemlösning.

Du hanterar också lättare bokföring, fakturering, lagerhållning och kontorsmaterial. Du har möten med våra spännande kunder och leverantörer i Uppsala på kontoret, men även i Stockholm, vilket också kräver att du har körkort.

Eftersom många av våra kunder är internationella är engelska i skrift och talad form avgörande. Vi arbetar i mac-miljö med olika digitala plattformar och program där det är bra att du har grundläggande kunskap i program som iCal, Lightroom, Photoshop, InDesign, Word, Excel och hemsideprogram som Squarespace eller liknande.

Brinner du också för att med ditt dagliga arbete bidra till ett mer hållbart samhälle?
Tycker du om konst, kultur och världens natur?
Kom och arbeta med oss!

Vi ser över urvalet löpande och och tjänten kan tillsättas under annonsperiod. Skicka ditt CV och ditt personliga ansokan@tierragrande.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Konst, Musik & Teater
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alexandrovklum.com
Sista ansökningsdag 5 jan (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konstnärsduon Alexandrov Klum består av Mattias och Iris Alexandrov Klum.

Alexandrov Klum skapar konstprojekt inom tematik som är kopplade till miljöfrågor, med berättande från filosofin, vetenskap och mytologi.

Genom att förena Iris och Mattias kreativa visioner och passionerade berättande skapar duon hela världar för betraktaren att utforska genom såväl installationer som fotografiska och filmiska verk. Konstnärsduon arbetar nära forskning om planetära frågor som gestaltas genom sammansmältningar av egna upplevelser och fiktiva världar.

Duon arbetar multidimensionellt genom att förena traditionella konstformer med moderna mediatekniker. Kraftfull fotografi och film, musik och "spoken word" framträdanden skapar nya konstupplevelser och berörande berättelser för betraktaren. Duon vill genom sina berättelser bygga broar mellan hjärta och hjärna, mellan dröm och verklighet.

Paret är baserade i Uppsala, Sverige, med pågående projekt över hela världen.