Kundsupportmedarbetare till Tidsam

Kundsupportmedarbetare till Tidsam

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta hos Sveriges största tidskriftsleverantör? Vill du komma till ett företag som fokuserar på sin personal och god arbetsmiljö? Tycker du om kundkontakt och service? Då kan du vara den vi söker som kundsupportmedarbetare till Tidsam!

Tidsam söker nu en kollega till sitt sammansvetsade kundsupportteam med placering på Telefonplan, Stockholm. Tjänsten innebär i huvudsak att hantera kundärenden via telefon och mail, och du kommer att vara en viktig länk mellan Tidsam och deras återförsäljare, kunder och slutkonsumenter.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Svara på inkommande samtal och mail från svenska och norska återförsäljare gällande sortiment, leverans, fakturor.
  • Utgående samtal till befintliga kunder gällande Tidsams rutiner, returhantering, kampanjer mm.
  • Inkommande samtal från slutkonsument gällande tidningsprenumerationer via Pressbyrån.
  • Administrativt arbete.
Krav på person

För att du ska trivas och lyckas i denna roll skall du vara serviceinriktad och tycka att det är inspirerande och roligt att leverera ett viktigt stöd till Tidsams kunder. Du är ansvarsfull och har en vana att driva ditt arbete framåt på ett självständigt och strukturerat sätt. Du har förmågan att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare som gillar att arbeta i team. Då arbetet till största delen sker över telefon krävs det en god kommunikativ förmåga.

För att lyckas i rollen som kundsupport krävs vidare:
  • Gymnasieutbildning.
  • Arbetserfarenhet, med fördel från försäljning, administration och kundservice.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Goda kunskaper i Office paketet.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som kundsupportmedarbetare.

Övrigt

Start: omgående.
Omfattning: 38,75 tim/vecka (sommartid 36,25 tim/vecka).
Arbetstid: kontorstider.
Plats: Telefonplan, Stockholm.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Oscar Dahl på telefonnummer 073 940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundsupportmedarbetare, kundsupport, support, first line, administration, sälj, försäljning, kundservice, service, återförsäljare, slutkonsument, tidskrifter
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 26 okt (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör som tillhandahåller konsumenter såväl svenska som internationella tidskrifter i butik med ett sortiment som har en bredd, är aktuellt och attraktivt.

Omsättningen i konsumentledet är ca 1,5 miljarder kronor och vi distribuerar 2 400 titlar som säljs via ca 6 000 återförsäljare runt om i landet.
Ägare är Egmont Publishing, Aller media, Förlags AB Albinsson & Sjöberg och Bonnier Magazine & Brands. Det arbetar ca 180 personer på Tidsam, varav ca 115 på distribunalen i Värnamo där all packning och distribution av tidningar sker. Huvudkontor i Telefonplan, Stockholm. Läs mer om Tidsams produkter på www.tidsam.se.