Avtalssäljare för Service i Stockholm

Avtalssäljare för Service i Stockholm

TK Elevator är mitt i en förändringsresa full av potential och möjligheter. En resa där engagerade och passionerade medarbetare är med och förändrar branschen, revolutionerar verksamheten och omdefinierar framtiden. Just nu vill vi utöka vår säljorganisation för att fortsätta ta marknaden med storm och kvalité.

Som avtalssäljare hos TK Elevator blir du en viktig person. I arbetet kommer du att dra nytta av ditt teknikintresse och förmåga att skapa nya kundkontakter och utveckla befintliga kunder i region Norr som omfattar Stockholm, Värmland, Göteborg och Mälardalen.

Du ansvarar för att kalkylera och offerera servicekontrakt mot kundbehov, bevaka lönsamheten hos existerande kunder och föreslår samt genomför förbättringsåtgärder. För att kunna möta marknadens behov arbetar du till stor del med att ta fram skräddarsydda lösningar anpassade efter kundbehovet. Dina kunder består till största del av fastighetsägare, fastighetsförvaltare, BRF, köpcentrum, större fastighetskoncerner samt kommuner.

Vi erbjuder dig:
  • En spännande tjänst där du är med och driver utvecklingen av affärsområdet Service och samtidigt har ambition och viljan att utvecklas själv inom vår nya nordiska organisation
  • Möjligheten att representera ett starkt varumärke med framtidsorienterade och högkvalitétslösningar
  • Kompetenta och driftiga kollegor och förmånliga anställningsvillkor
  • En gedigen introduktion med både produkt- och konceptutbildning
Är du redo för nästa steg i din karriär?

För att vara framgångsrik hos oss på TK Elevator, krävs att du är driftig, uppmärksam och nytänkande. Du är kommunikativ, duktig på behovsanalys och brinner för att erbjuda dina kunder rätt service och värdeskapande underhållslösningar för just deras verksamhet. Du har en stark egen drivkraft och trivs med att arbeta självständigt under eget ansvar.
Du är en energisk och självgående, målorienterad relationsbyggare som arbetar strukturerat och långsiktigt. Du utgår ifrån vårt team och kontor i Stockholm och rapporterar direkt till din Servicechef. Vi tror att du i dina tidigare roller har arbetat med en kombination av teknik och försäljning där säljcyklarna varit långa och din närvaro hos kunden har varit stark. Du är social, målmedveten, kreativ och viljestark med en entreprenöriell inställning till ditt arbete.

Vi söker dig som:
  • har minst gymnasiekompetens, fördelaktigt med teknisk inriktning
  • har jobbat med B2B-försäljning, gärna av teknisk karaktär i ett par år (fördelaktigt inom service, drift, underhåll, liftsystem, hissar, maskinell utrustning inom t ex. fastighetsbranschen, industrin eller dylikt)
  • har erfarenhet av att arbeta med upphandlingar, då detta är högst förekommande i rollen
  • har ett starkt inre driv och brinner för att hitta rätt service & värdeskapande underhållslösningar för dina kunder
  • är en strukturerad och duktig kommunikatör, dina kunder har förtroende för dig
Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med senior rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video - med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

TK Elevator Sverige AB fokuserar på hiss- och rulltrappsmarknaden i Sverige och verksamheten är indelad i nyinstallation, modernisering, service och reparationer. TK Elevator Sverige AB har ca 150 anställda fördelat på fem regioner, Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Karlstad. TK Elevator är känt för spjutspetskvalitet inom nya hissar och rulltrappor, flexibla moderniseringslösningar samt en erkänt god service. Vi profilerar oss även som ett företag med starkt fokus på och Hälsa och Säkerhet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.