Servicetekniker för hissar hos Thyssenkrupp i Stockholm

Servicetekniker för hissar hos Thyssenkrupp i Stockholm

Barona söker efter effektiva och engagerade medarbetare till service sidan av hissar på uppdrag av vår kund Thyssenkrupp i Stockholm Sverige. Thyssenkrupp är ett internationellt företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. I din roll kommer du att arbete med service av olika hisstyper i Stockholmsområdet.

Tjänsten är en heltidsanställning som inleds med en 6-månaders visstidsanställning hos oss med väldigt goda chanser till förlängning hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker arbetar du brett med montering, mindre installationer och service av hiss. Arbetsuppgifterna innefattar framförallt underhållande service och reparationer. Du behöver således inneha en gedigen elbakgrund som innefattar schemaläsning och felsökning. Utöver det har du även en tidigare erfarenhet av mekanisk montering. Rollen innefattar självständigt arbete och mycket eget ansvar.

Om dig

För att lyckas i denna roll behöver du:
  • Goda färdigheter inom elektronik och mekaniskt arbete.
  • Erfarenhet från hissbranschen. (Ny installation, modernisering, underhåll eller service).
  • Du behöver också certifikat för heta arbeten och elsäkerhet.
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
  • B-körkort.
Personlighet

Det är viktigt att du vill vara en del av ett effektivt arbetslag och är ansvarsfull och organiserad som person. Du ska i arbetet vara noggrann, flexibel och självdrivande. Då du arbetar med service är det också mycket viktigt att du är säkerhetsmedveten och fysiskt frisk.

Vad kan Barona göra för dig?

Vi vill gärna att även du som inte bor i Stockholm ska känna dig manad att söka! Därför erbjuder vi dig hjälp att hitta boende och vi kan även stå för vissa boendekostnader samt andra flyttrelaterade kostnader i samband med anställning hos oss. Vi erbjuder dig även följande:
  • Kollektivavtal
  • Pension
  • Friskvård
  • Dedikerad konsultchef
Ansökan

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för frågor/information, välkommen att kontakta:

Nicklas Rosén nicklas.rosen@barona.se

Välkommen med din ansökan!

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (7 dagar kvar)