Order- och säljadministratör till Thermo Fisher i Hägersten

Order- och säljadministratör till Thermo Fisher i Hägersten

Om tjänsten

Hej, du servicemedvetna administratör - vi söker Dig!

Vi söker en order- och säljadministratör till vår kund Thermo Fisher, som har sina lokaler på Telefonplan i Hägersten. Uppdraget startar i början av januari och kommer till en början att vara en inhyrning för att sedan bli ett längre kontrakt direkt med Thermo Fisher. Du blir alltså först anställd hos oss på Arena Personal men arbetar hos Thermo Fisher.
Kontorstider, måndag till fredag.

Du kommer att ingå i ett team som har hand om alla reservdelar och förbrukningsvaror för kunder inom Norden. Ni säkerställer en noggrann uppföljning av leverantörerna, och ser till att alla order kommer fram i tid till rätt mottagare.

Du stödjer de nordiska försäljningsgrupperna så att det nordiska säljteamets mål kan uppnås, vilket resulterar i ökad försäljning, samt bättre kundservice för Thermo Fisher Scientific.

Huvudsakliga uppgifter och ansvarsområden:
 • Agera som support till fältbaserade säljare, främst vid offentliga upphandlingar
 • Du håller dig uppdaterad och är proaktiv avseende beställningar, för att garantera snabb leverans och korrekt fakturering
 • Hantering av kundförfrågningar
 • Du håller kunderna uppdaterade om status för deras order och du ordnar med logistiken kring leveranserna
 • Du backar upp avdelningen med olika göromål för att säkerställa att administrationen fungerar effektivt (Inköp, SOP och Commercial Services).
 • Du hjälper till med det som behövs, så att verksamheten går framåt, och stödjer även andra kollegor på regionkontoret
 • Du säkerställer att alla relevanta Thermo Fisher Scientifics policys efterföljs
Din profil

Du har tidigare arbetat med administration, sälj och varit involverad i offentliga upphandlingar. Du kan med lätthet tolka avtal som för många andra kan kännas svårlästa. Du är prestigelös och proffsig i ditt sätt att agera.
Då koncernspråket är engelska - pratar och skriver du detta obehindrat.
Finska är meriterande.
Goda datakunskaper har du fått med dig under åren och det är mycket meriterande om du arbetat i SAP.

Övriga egenskaper som är viktiga för denna tjänst är:
 • Engagerad och ger utmärkt kundservice
 • Noggrann och uppmärksam på detaljer
 • Duktig på att kommunicera
 • Du har god förståelse för danska och norska
Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Louisa Björklund
Telefon 0734205513
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 6 dec (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfälle.t.