Kundservice på finska

Kundservice på finska

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare på Thermo Fisher kommer du att arbeta tillsammans med ett team på 8 personer som värderar samarbete högt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att hjälpa kunder via telefonen, orderhantering samt att vara behjälplig för säljarna angående t.ex. priser och lagerstatus.

Start: Omgående

Placering: Kungsholmen

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Måndag - fredag mellan 08:00-16:45

Din profil

Vi söker dig som tycker om att hjälpa andra och som sprider god energi på arbetet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med service.

Krav för denna tjänst är att talar flytande Finska och Engelska.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.