Vi söker nu Dig en flexibel, engagerad och effektiv

SÄLJARE

Arbetsuppgifter

Du kommer att bearbeta etablerade och blivande återförsäljare inom kök- och vitvarubranschen i Stockholmsregionen, Mälardalen, Dalarna och Gästrikland.

I arbetet utgår du i första hand från hemmakontor som lämpligtvis ligger i Stockholmsregionen.

Kvalifikationer

Du har i nuvarande och tidigare arbeten visat att du med framgång behärskar uppsökande försäljning – helst mot återförsäljare. Som person är du proaktiv, driven och affärsmässig och trivs med ett arbete som innebär ett stort eget ansvar. Du kommer att bygga långsiktiga relationer och nätverk både internt och externt vilket förutsätter att du är positiv, utåtriktad och har en social fingertoppskänsla.

  • Du har en god behandling av det svenska språket, både muntligt och skriftligt
  • Bra teknisk förståelse
  • Goda datakunskaper

Då detta är ett mycket självständigt arbete är det viktigt att du kan visa att du i tidigare arbeten varit klart självdrivande med en stark motor fokuserad på höggradig service och goda försäljningsresultat.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga anställningsvillkor som matchar både marknaden, våra förväntningar och dina kvalifikationer som diskuteras med dig som slutkandidat.

Tillträdesdag: Snarast

Intresserad?

Ansök då direkt och fyll i en kort intervju och ladda ner ditt CV och brev.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansäkningstidens slut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Sista ansökningsdag 30 november

Om du har några frågor, kontakta Exelect Inger Östlund 0765-26 14 03 eller via mail inger@exelect.se som är vår samarbetspartner i denna rekrytering.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.thermex.se
Sista ansökningsdag 5 jan (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

THERMEX SCANDINAVIA AB är dotterbolag till THERMEX SCANDINAVIA A/S i Danmark som också har verksamhet i Norge, Finland och Spanien. Företaget grundades 1958 så vi firar 60 år i år. Vi är genom återförsäljare ledande leverantör av designade köksfläktar. I Sverige är vi 8 st anställda. Vårt svenska huvudkontor ligger i Göteborg. För mer info se www.thermex.se.