Norsktalande Kundserviceagent till LensWays Prisbelönade Kundtjänst i Kista

Norsktalande Kundserviceagent till LensWays Prisbelönade Kundtjänst i Kista

LensWay Group söker fler talanger till vårt kundcenter i Kista. Vi letar efter dig som är smått fantastisk på att wow:a kunder med förstklassig service. Och med dig ombord tror vi att den bästa typen av magi kan hända. Sök redan idag!

Arbetsbeskrivning

Till vår prisbelönta kundservice ringer både nya och befintliga kunder, din uppgift blir att erbjuda förstklassig service i alla lägen. Många frågor handlar om våra produkter: linser, glasögon och solglasögon. I din roll som kundservicemedarbetare kommer du dels sälja våra produkter men också ge information om produktnyheter, leveranser och betallösningar samt besvara mail, chatt och sköta kontakten på sociala medier. Att vara kundservicemedarbetare hos oss innebär att du hjälper människor till ett bättre liv - genom bättre syn.

Vem är du?

Du är en person som brinner för service. I din roll blir du en ambassadör för LensWay och är vårt ansikte ut mot kunderna. Ett arbete som både är stimulerande, utmanande och roligt. Vi ser gärna att du:
  • Finner tillfredställelse i att hjälpa människor
  • Är duktig på att skapa relationer och förtroende
  • Vill ta eget ansvar
  • Tycker det är viktigt att göra ett bra jobb
  • Är flexibel och vill utvecklas
  • Kan uttrycka dig obehindrat i norska språket i både tal och skrift
  • Är lösningsorienterad
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet från optikbranschen
  • Tidigare erfarenhet från serviceyrken
  • Talar flera nordiska språk
Vad kan vi erbjuda

Utöver en stimulerande tjänst och en arbetsplats fylld med glada och engagerade medarbetare erbjuder vi utbildning, kollektivavtal och förmåner i form av friskvårdsbidrag, särskilt rabattpaket för träning på SATS, tjänstepension, möjlighet till personalbil och exklusiva personalrabatter.

Om tjänsten
Arbetstiderna är måndag-fredag 07.50-16:35 och innefattar telefon, mail och chatt. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Om oss

LensWay Group är inte en traditionell e-handlare, utan vi är passionerade pionjärer inom svensk och europeisk näthandel! Som sedan år 1999 har sett saker med nya ögon för att wow:a våra kunder och erbjuda prisvärda linser och glasögon online. Alla 100+ anställda brinner dagligen för vår mission "Improving lives by improving sight" då synen är en dyrbar gåva, men att se klart är ju långt ifrån självklart. Vi verkar i hela Norden med tre olika varumärken och ägs av det globala optikföretaget EssilorLuxottica.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar LensWay Group med The Wofi. Frågor gällande tjänsten är varmt välkomna till ansvarig rekryterare Moa på telefonnummer 079-313 60 10 eller via mejl moa@thewofi.se. Selektering av Cv:n och intervjuer hålls löpande så visa ditt intresse för tjänsten redan idag. Sist men inte minst: Vi ser fram emot just din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, kundservice, Norsktalande, Lensway, Kista, Support, kundtjänstjobb, kundservicejobb
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (8 dagar kvar)