Kundtjänstmedarbetare till 4finance i Hammarby Sjöstad

Kundtjänstmedarbetare till 4finance i Hammarby Sjöstad

Nu finns chansen att bli en del av 4finances glada och engagerade kundtjänstteam!

Detta är den perfekta tjänsten för dig som är serviceminded och vill lära dig mer om bank och finansbranschen. 4finance är ett mindre och familjärt bolag där du med ett närvarande ledarskap får utrymme att utvecklas och jobba med varierade frågor. I denna process lägger vi stor vikt på din personlighet och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter på sikt.

Om tjänsten
  • Hantera kunders ärenden via telefon och mail
  • Vid behov vara behjälplig med uppgifter av mer administrativ karaktär
  • Leverera en fantastisk service där du strävar efter att överträdda kundernas förväntan
Vem är du?
För att trivas i den här rollen är du resultatorienterad och brinner för att leverera riktigt bra service. Du pratar svenska och engelska flytande och trivs i en öppen och ärlig arbetsmiljö. Det är inte ett krav att du har arbetat inom kundtjänst tidigare men har med fördel en vana av att jobba med telefon samt kommunicerar på ett tydligt sätt med såväl kunder som kollegor.

Praktisk information
Arbetstider: 8-17
Omfattning: Visstidsanställning på fem månader med möjlighet till förlängning
Start: Början av november
Placering: Hammarby Sjöstad
Övrigt: För denna tjänst får du inte ha betalningsanmärkningar eller andra anmärkningar i belastningsregistret

I den här rekryteringsprocessen samarbetar 4Finance med The Wofi. Frågor gällande rollen är välkomna till ansvarig rekryterare Moa på 079 313 60 10 eller Moa@Thewofi.se. Vi kommer att selektera ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Därför rekommenderar vi att du visar ditt intresse för rollen redan idag och vi ser fram emot att lära känna just dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 nov 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I moderna ljusa lokaler i Hammarbysjöstad sitter 4Finance. De grundades 2008 och har allt sedan dess jobbat med att erbjuda moderna finansiella lösningar riktat mot privatpersoner, ett alternativ till de traditionella bankerna. De är idag verksamma i 15 olika länder och drivs av att kunna hjälpa människor snabbt, bekvämt och ansvarsfullt! Läs mer om företaget här!