Customer Service Representative till SodaStream's Nordiska Team!

Customer Service Representative till SodaStream's Nordiska Team!

Är du driven och gillar att komma på lösningar, bidra med egna idéer och initiativ samt har en vilja att jobba i kundtjänst på ett världskänt företag - då har du hittat rätt! SodaStream Nordics söker en kollega till sitt svenska huvudkontor i Hammarby Sjöstad och här välkomnas du till ett familjärt företag med mycket hjärta i en internationell koncern som värderar sina anställda högt! Läs mer om oss på www.sodastream.se .

Arbetsuppgifter:
  • Hantera b2b-ärenden från våra återförsäljare gällande orderhantering och frågor om produkter främst via mejl men även telefonsamtal kan förekomma likväl frågor från slutkonsumenter
  • Support för dina säljkollegor och t ex kolla lagerstatus eller hjälpa till med att skicka ut butiksmaterial
  • Kontinuerligt utveckla och förbättra våra processer och arbetssätt
  • Bidra till vår teamkänsla och arbetsmiljö med din energi och ditt driv
Vi söker:
Med rätt inställning och hjärtat på rätt ställe är vi öppna för att lära upp dig för den här rollen oavsett vad du har för erfarenheter i bagaget. Den kollega vi söker är driven, gillar service, vill uppnå resultat i sitt arbete och är framför allt nyfiken på att lära dig! Vi söker en nyfiken och flexibel person som inte är rädd för att komma med egna idéer och initiativ. Vi tror på dig! Det är dock viktigt att du pratar och skriver flytande på svenska och engelska.

SodaStream erbjuder:
Vi är en arbetsgivare som bryr oss om våra anställda. Vi har en fin gemenskap på kontoret och ser fram emot att välkomna dig i teamet! Hos oss får du friskvårdsbidrag, tjänstepension och en attraktiv pensionsförsäkring. I den här rollen erbjuder vi dessutom en fast månadslön och en företagsbonus. Din närmaste chef är engagerad och närvarande, mån om att du ska trivas och utvecklas hos oss!

Praktisk information:
Kontorstider måndag till fredag med viss möjlighet till flextid.
Laptop och telefon till dig när du börjar här.
Tillsvidareanställning med 6 månader prövotid.
Start omgående.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar SodaStream med The Wofi. Frågor är välkomna till ansvarig rekryterare Julia på 070 759 76 66 eller julia@thewofi.se . För att öka dina chanser uppmanar vi dig att söka tjänsten omgående. Vi ser fram emot att lära känna just dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 dec 2019 (39 dagar kvar)