Vi söker fler medarbetare inom administration och support!

Vi söker fler medarbetare inom administration och support!

Vi söker dig med erfarenhet av något av följande: order- och inköpsadministration, koordinering, transport / logistik samt teknisk support. Är du på jobbjakt? Skulle du vara intresserad av att jobba som konsult? Gillar du service och har siktet inställt på kundnöjdhet? Då kommer du trivas hos oss! Kund- och medarbetarnöjdhet är en av våra största drivkrafter på The Place.

Nu söker vi fler medarbetare som liksom vi älskar utmaningar, arbetsliv och utveckling. Vi kommer att kunna hjälpa dig utifrån dina önskemål och nyttja vårt breda kontaktnät inom arbetslivet. Är du på jakt efter nästa steg i karriären? Kanon, läs vidare!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse för eller kunskaper inom följande:
  • Kund- och leverantörskontakt via olika kanaler
  • God systemvana. Vilka system har du jobbat i? Berätta gärna i din ansökan!
  • Goda språkkunskaper är viktigt, och talar du flera språk är det ofta meriterande
  • Tidigare arbetserfarenhet som koordinator, administratör, speditör eller logistikansvarig.
Vill hjälper dig!

Har du specifika önskemål om geografiskt område, bransch, heltid eller deltid eller annat, skriv gärna det i din profil så kan vi hjälpa dig till ditt nästa gig!

Hur processen går till

Det första steget är att du ansöker om tjänsten och bifogar personligt brev och cv. Fyll i arbetslivserfarenhet och utbildningserfarenhet under flikarna och självskatta dig själv inom olika färdigheter och kategorier med hjälp av stjärnorna. Skicka sedan in din ansökan.

För dig som går vidare i processen kan nästa steg bli en kort videointervju där du får svara på några frågor med hjälp av din mobil.

Du kan även komma att bli uppringd av en rekryterare för en telefonintervju för att säkerställa och komplettera med vissa frågor.

Kan ni garantera mig ett jobb?

Nej, det kan vi inte. Vi kommer att göra ett urval av de profiler vi tycker är intressanta, och dessa försöker vi matcha ihop med företag i Stockholm som söker kundservicemedarbetare. Men vår ambition är att hitta ett jobb till så många som möjligt förstås!
Detta är en generell och proaktiv jobbannons, men vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Några förmåner som medarbetare hos The Place:

En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
Onboardingplan
Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
Friskvårdsbidrag
Specialerbjudanden
Mentorskap
Nätverksträffar
Kompetensutveckling

Sökord: kundservice, kundtjänst, merförsäljning, mail, telefon, chatt
Mer info
Kontaktperson Elisabet Holmene
Telefon 08-58622709
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Sekreterare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 10 okt 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.