Teknisk support eller IT supporttekniker - Vi söker dig!

Teknisk support eller IT supporttekniker - Vi söker dig!

Vi vänder oss till dig med gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning inom IT eller Elektronik och som kanske har något års erfarenhet av att tillämpa dina kunskaper i en supporterande roll. Våra kunder finns i Stockholmsområdet och verkar inom olika branscher. Vanliga krav brukar vara kunskaper i Officepaketet eller Googles app-paket. Även kunskaper i Active Directory, SCCM och ITIL är eftertraktade kompetenser. Känner du dig träffad so far? Kanon, läs vidare!

Så, vad är det för arbetsuppgifter egentligen?

Arbetsuppgifterna kan variera men allra oftast handlar det om att stötta användare i deras dagliga IT-miljö eller i förändringsprojekt kopplat till IT-miljön. Arbetsuppgifter som kan förekomma är:
  • Ansvara för att inkommande supportärenden blir lösta genom telefon, mail eller chatt
  • Ge god service (såklart!)
  • Administrera behörighetsinställningar
  • Hantera utbyten och returer av tekniska verktyg och produkter
  • Följa alla Service Level Agreements och eskalera mer komplexa problem
Vem vi tror att du är

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det är viktigt att du har ett genuint intresse av att ge bästa möjliga service. Våra drömkandidater är trygga personer som vill fortsätta utvecklas inom it eller teknikområdet. För att passa och trivas i denna typ av roller så tänker vi även att du är en positiv och glad person!

Detta är alltså en proaktiv annons. Det innebär att du inte söker till ett specifikt jobb, utan att vi kontaktar dig så fort vi hittar ett uppdrag som matchar din profil! Därför är det bra om du tydligt skriver varför du passar i en supporterande roll, och i vilket geografiskt område du helst skulle vilja arbeta i samt dina tekniska kompetenser.

Intresserad av tjänsten? Sök tjänsten redan i dag. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.
Mer info
Kontaktperson Lena Forsberg
Telefon 08-586 22 705
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.