Sommar- och extrajobb som kundtjänstmedarbetare till Easypark

Sommar- och extrajobb som kundtjänstmedarbetare till Easypark

Tjänsten

Som kundtjänstmedarbetare ingår du i ett team med trevliga kollegor i en internationell miljö. Tillsammans ansvarar ni för att ge kunderna professionell service med hög tillgänglighet och flexibilitet. Du kommer arbeta i deras nyrenoverade fräscha lokaler i Värtahamnen i Stockholm. Tjänsten börjar som ett sommarjobb där du kommer att arbeta heltid under sommaren och sedan fortsätta arbeta 10-20 timmar/veckan under terminerna. Under sommaren kommer du att arbeta heltid 8-17 och när skolan sedan drar igång arbetar du vardagar kl.16-21 samt vissa helgdagar (varierande tider). Tjänsten är ett konsultuppdrag på minst 1 år så detta är ett optimalt extrajobb att ha vid sidan av dina studier.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare i detta positiva gäng har du bland annat följande arbetsuppgifter:
 • Besvara inkommande samtal och mail
 • Felsökning gällande tekniska problem
 • Registrera nya kunder
 • Hantera fakturafrågor
 • Övrig administration
Kvalifikationer

För att passa och lyckas i rollen som kundservicemedarbetare tror vi att du har:
 • Erfarenhet av service
 • Du motiveras av att arbeta med kundservice
 • Du har minst ett och ett halvt år kvar av dina studier
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • Goda kunskaper i officepaketet
 • Tidigare arbete i en kundtjänst är meriterande
Personligt

Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och en social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande.

Företaget

EasyPark är ett ledande företag inom digitala tjänster som fokuserar på att bygga världens största marknadsplats för parkering. Deras parkeringsapp har hittills hjälpt miljontals människor i vardagen och är marknadsledande i Europa. EasyParks vision är tydlig - de vill förbättra livet i framtidens städer - "Make cities more liveable". Huvudkontoret är beläget i Stockholm nära Värtahamnen och där arbetar totalt 70 personer varav 40 stycken tillhör kundservice. EasyPark erbjuder dig en unik möjlighet att bli en del av ett snabbväxande teknikdrivet företag som kännetecknas av entreprenörskap, innovation och framåtanda. EasyPark fokuserar på datadrivna beslutsprocesser, skalbarhet och en högkvalitativ kundupplevelse.

The Place - Sveriges enda Worklife Partner

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: kundtjänst, kundservice, deltid, Easypark, telefon, mail
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 18 juli 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.