Redovisningsekonom sökes till Stockwik

Redovisningsekonom sökes till Stockwik

Vi söker nu efter en ny ekonomitalang till Stockwik. Det här är en riktigt spännande möjlighet för dig med några års erfarenhet av redovisning och som vill bli en del av ett snabbt växande och framgångsrikt företag. Här får du vara med på en tillväxtresa med ett nytt kontor i Stockholm, och får därför en viktig roll där du har möjlighet att påverka!

Om Stockwik

Stockwik är ett börsnoterat investeringsföretag fokuserat på förvärv och förvaltning av svenska kvalitetsföretag. Koncernen består i dagsläget av 22 bolag med totalt ca 400 anställda. På huvudkontoret i Stockholm arbetar i dagsläget sex personer. Kontoret ligger i Frösundavik, Solna. Kommunikationerna är goda och det går en skyttelbuss från Solna Station direkt till arbetsplatsen var 5:e till 10:e minut. Här finns även tillgång till parkering, stort gym, idrottshall, gruppträning, tennisbana, vattensport m.m. (kostnadsfritt för anställda).

Tjänsten och rollen

I rollen som redovisningsekonom kommer du arbeta med dotterbolagen inom koncernen. I dagsläget hanteras detta av det helägda dotterbolaget Admit Ekonomi (med ca. 20 anställda redovisningskonsulter) men syftet med att etablera denna tjänst är att gradvis flytta över delar av koncernens redovisning till Stockwiks kontor i Stockholm. I rollen kommer du att hjälpa kundföretagen med deras ekonomifunktion med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar och bokslut. Du kommer ingå i en mindre ekonomiavdelning och ha ett nära samarbete med CFO.

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.

I rollen kommer du bland annat ha följande ansvarsområden/jobba med vissa av dessa uppgifter:
  • Kund - och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Årsbokslut och årsredovisning
  • Lönehantering
  • Deklarationer
Dina tidigare erfarenheter

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du har:
  • Några års erfarenhet av liknande roll
  • Kännedom kring bokslut och årsredovisningsfrågor
  • Systemvan och bekväm i Excel
  • Erfarenhet av K2 eller K3
Vem är du?

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du noggrann och har en naturlig fallenhet för att se helheten. För att lyckas i rollen har du också en känsla för affären och en förmåga att ske skillnader och behov i olika typer av branscher och företagsformer. Vidare ser vi gärna att du är en prestigelös person med en positiv inställning som stimuleras av att möta nya människor och miljöer.

Arbetstid/Varaktighet

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Stockwik.

Arbetstider: 8:00 - 17:00
Start: Omgående

Hos Stockwik har du flexibiliteten att arbeta både på distans och från kontoret i Frösundavik, Solna då Stockwik erbjuder en hybrid arbetsplats.

Låter det här som något som passar dig? Är du Stockwiks nya redovisningsekonom? Sök rollen! Vi tar emot ansökningar löpande.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.
Mer info
Kontaktperson Daniella Edholm
Telefon 0765362716
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.