Projektcontroller till ledande företag i Solna!

Projektcontroller till ledande företag i Solna!

Vår uppskattade och fina kund söker nu en Projektcontroller till sitt finansiella team. Vår kund är globalt ledande inom teknik och hemelektronik med huvudkontor i Solna. Företaget har funnits i Sverige sedan 1893 och har idag strax över 4000 medarbetare på ett 40-tal orter. Här får du möjlighet att arbeta på ett stort bolag i tillväxt, som dessutom är en uppskattad uppdragsgivare för flera av våra nuvarande konsulter.

Som projektcontroller kommer du att ansvara för den ekonomiska aspekten i projekten och du kommer ha ett nära samarbete med den kommersiella projektledaren och den operativa projektgruppen. I rollen kommer du att ansvara för att utföra korrekt och tydlig analys av de finansiella aspekterna av dina projekt i syfte för att hjälpa projektgruppen att maximera operativa och finansiella prestationer.

Detta är ett fint konsultuppdrag på ett år med start i december 2022.

Arbetsuppgifter

I rollen som Projektekonom kommer du bland annat att arbeta med dessa uppgifter:
  • Kostnadskontroll
  • Prognosarbete
  • Budgetering
  • Löpande redovisning
  • Fakturering
  • Analysarbete
  • Rapportering av analys och kostnader
Är det dig vi söker?

För att trivas och göra succé i denna roll ser vi gärna att du har en universitetsutbildning inom ekonomi och har runt 2 års erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du kommer från en internationell organisation där du har förmågan att kommunicera och skapa goda relationer internt och externt på engelska. Vidare söker vi dig som är självgående och ansvarstagande. Det blir viktigt att du är systemvan och du får gärna ha tidigare erfarenhet av SAP samt goda kunskaper i Excel.

Arbetstid/Varaktighet

Omfattning: Heltid
Placering: Solna (med möjlighet att jobba hemifrån visstid).
Start: 1 december tom 30/11-2023 med god chans till förlängning.

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök tjänsten så snart som möjligt, urval sker löpande!

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.
Mer info
Kontaktperson Amanda Engberg
Email Mejla Amanda Engberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.