Produktspecialist med erfarenhet från hotell/fastighetsbranschen

Produktspecialist med erfarenhet från hotell/fastighetsbranschen

Vi söker för rekrytering till StaySthlm med vass Produktspecialist med tidigare erfarenhet från hotell eller fastighetsbranschen. Har du även erfarenhet av produktutveckling eller marknadsföring? Då kan detta vara en perfekt matchning!

Rollen i stora drag

StaySthlm är den snabbast växande aktören inom företagsbostäder och behöver nu stärka upp organisationen med en engagerad och senior Produktspecialist. Då rollen är helt ny får du här möjligheten att vara med och forma tjänsten. Rollen i sig kommer vara en länk mellan sälj- och marknadsavdelningen och du kommer arbeta i tätt samarbete med kollegor från båda avdelningarna. Ditt fokus kommer att ligga på att analysera hur företaget kan utveckla sina produkter för nya och befintliga kunder. Mer specifikt innebär det att du ser över nuvarande arbetssätt och produktpaketering och identifierar hur det kan förbättras eller vidareutvecklas. Ett viktigt första steg blir att lära känna både produkt och kunderna på djupet med hjälp av exempelvis kundundersökningar och ta fram NKI:er för att använda som verktyg i förbättringsarbetet, rekommendationer och förslag. På det trivsamma kontoret i Bromma arbetar idag 10 personer. Här välkomnas du till ett mindre familjärt företag med ambitiösa medarbetare. Du erbjuds en utmanande och utvecklande roll på ett företag med en rad fina förmåner (bl.a.generöst friskvårdsbidrag, gratis parkering, bonus, sjukvårdsförsäkrin m.m.). Du kommer ha flexibla arbetsdagar och själv kunna påverka hur de kommer se ut, Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

Din bakgrund

För att trivas och göra succé i den här spännande rollen tror vi att du har dessa erfarenheter sedan tidigare:
  • Eftergymnasial utbildning, gärna inom marknad eller hotell
  • Erfarenhet inom hotell eller fastighetsbranschen
  • Erfarenhet inom produktutveckling, marknadsföring eller kund- eller marknadsanalys
  • Goda systemkunskaper, gärna CRM-system
  • Skicklig på att uttrycka dig väl i tal och skrift, även på engelska
Extra bonus

Har du dessutom dessa erfarenheter är det meriterande men inget skallkrav:
  • Kunskap om system för kundundersökningar
  • Kunskap i affärssystemet Microsoft NAV
Vem är du?

Som person söker vi dig som är självgående i ditt arbetssätt, initiativtagande och driver ditt arbete framåt. Du har lätt att förstå hur saker och ting hänger ihop och behöver alltså vara analytiskt lagd med ett öga för hur förbättring kan ske. Vidare tror vi även att du trivs med ett socialt jobb som innehåller mycket samarbete med ambitiösa kollegor!

Känner du dig träffad? Låter detta som en kul, utvecklande och spännande roll på ett företag där man trivs? Va bra för det är det också! Vänta inte på bättre tider utan skicka in din ansökan snarast möjligt - jag ser fram emot att höra ifrån dig!

Om StaySthlm

Vår framgång är din trygghet. StaySthlm är idag den snabbaste växande aktören inom företagsboende. Vi skräddarsyr bostadslösningen för dig som under en begränsad tidsperiod jobbar i Stockholm. Vårt uppdrag är att erbjuda bra, trygga och trivsamma hem. Vi tillhandahåller omöblerade och inredda företagsbostäder för längre eller kortare tidsperioder. Det innebär att jobbet i Stockholm inte behöver belastas av dyra hotellräkningar, tidsödande pendling eller andra former av besvärliga boendelösningar.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.
Mer info
Kontaktperson Klara Eidhagen
Telefon 076-536 27 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av The Place
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 9 apr 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.