Masterdataansvarig till Barbour med ansvar för projekt

Masterdataansvarig till Barbour med ansvar för projekt

På uppdrag av vår kund, Fourfield, söker vi på The Place en ny medarbetare inom logistik och order. Fourfield är en koncern inom distribution av konfektion samt retail i Norden och Baltikum. Fourfield Distribution AB driver sedan år 1997 en distributionsverksamhet av varumärket Barbour i Skandinavien och Baltikum. Bolaget har kontor/ showroom i Stockholm, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors.

Tjänsten

I denna roll som masterdataansvarig arbetar du med administration, logistik och order i bolagets distributionsverksamhet. Du kommer att ansvara för bolagets masterdata och se till att artiklar hanteras korrekt i systemet. Vid införsäljning och deadline är du ansvarig för försäljning- /inköps-order gentemot kunder och leverantörer. I din roll ingår även ansvar för lagernivåer. Du kommer att driva en del projekt för att utveckla företagets affärsprocesser. På kontoret som ligger i centrala Stockholm arbetar idag 13 personer men man är totalt 32 anställda i koncernen. Arbetsplatsen präglas av korta beslutsvägar, en stark tillväxt och teamkänsla.

Anställning

På Fourfield arbetar man nu med att långsiktigt växa och stärka organisationen. Detta är en direktrekrytering där vi på The Place har hand om hela rekryteringsprocessen och du blir sedan anställd direkt hos Fourfield.

Arbetsuppgifter

Som masterdataansvarig på Fourfield kommer du att:
 • Vara ansvarig för artikel och prishantering i systemen
 • Hantera kund- och inköpsorder
 • Ha hand om Inköp mot Leverantörer PRE samt RE-order
 • Ansvara för försäljning- / inköps-order vid orderdeadline
 • Ansvara för lagernivåer
 • Ansvara för framtagandet av prislistor till resp. marknad inkl. inläsning i NAV
 • Vara Superuser i Microsoft NAV
 • Jobba med projektledning
Arbetsuppgifter kan vid behov även förekomma i övriga koncernbolag. Det ingår i tjänsten att vara backup för kollegor samt att vid behov vara behjälplig med andra arbetsuppgifter inom företaget.

Vi söker dig

För den här tjänsten söker vi dig som tycker det är stimulerande att arbeta i en försäljningsorienterad och resultatdriven, föränderlig miljö. Du är en teamspelare som uppskattar möjligheten att engagera dig i projekt och utveckling och vidare söker vi dig som:
 • Har 3-4 års erfarenhet inom administration av masterdata samt order- / logistik
 • Har en eftergymnasial utbildning inom området
 • Är duktig på att arbeta i system (vår kund arbetar i Navision) och varit med om systembyten
 • Kan importera och exportera data i Excel och har vana i att hantera och läsa in datavolymer
 • Har god erfarenhet av att jobba i projekt
 • Det är meriterande om du har erfarenhet inom Retail
Stämmer det in på dig? Hoppas det! För i sådana fall är det inget att vänta på. Du skickar lätt in din ansökan och vi går igenom urval löpande. Vi letar efter dig som kan börja så snart som möjligt och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

Sökord: Logistikkoordinator, logistik, retail, fashion, Barbour, Fourfield, order, logistikjobb, projekt, systemvan, masterdata
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av The Place
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till The Place Det är vi som är The Place - Where happy work happens. Det betyder att vi har jobben för dig som, liksom vi, vill må bra och utvecklas på jobbet. Vi vet nämligen att glada medarbetare presterar bättre och hjälper företag att växa. Vi är The Place to be helt enkelt. Happy Workday! Join The Place Vi sätter glädje först! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid. Några förmåner som medarbetare hos The Place: En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel Onboardingplan Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m. Friskvårdsbidrag Specialerbjudanden Mentorskap Nätverksträffar Kompetensutveckling Vänta inte på bättre tider - intervjuer sker löpande för de flesta av våra roller och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt! Vår historia The Place är rekryterings- och kompetensföretaget som var med och byggde bemanningsbranschen för 30 år sedan. 2019 bytte vi varumärke från Placera Personal till The Place. På The Place vilar vi tryggt på vår långa erfarenhet men utmanar den bransch som vi en gång var med och skapade. Du kommer att märka att vi gör saker lite annorlunda - och bättre.