Kundtjänstmedarbetare sökes till fartfyllda Easypark!

Kundtjänstmedarbetare sökes till fartfyllda Easypark!

Tjänsten

Easypark tillhandahåller en mobiltjänst för bilister som vill förenkla sin tillvaro genom att skapa en bekvämare, säkrare och effektivare parkeringsvardag. Som kundtjänstmedarbetare ingår du i ett team med trevliga kollegor i en internationell miljö. Tillsammans ansvarar ni för att ge kunderna professionell service med hög tillgänglighet och flexibilitet. Du kommer arbeta i företagets fina, nya lokaler som ligger vid Värtahamnen med närhet till kollektivtrafiken. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 1 år på 100% med start omgående. Arbetstider, mån- fre 8-17. Helgarbete ca en helg i kvartalet kan förekomma. Du är anställd som konsult via The Place och jobbar ute hos kundföretaget. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller övertag av kunden.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare i detta positiva gäng har du bland annat följande arbetsuppgifter:
 • Besvara inkommande sälj- och kundservicesamtal samt e-post
 • Aktivt arbeta med merförsäljning, kundlojalitet och winback
 • Registrera nya kunder, hantera fakturafrågor.
 • Övrig administration
Kvalifikationer

För att passa och lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare ser vi att du har:
 • Tidigare arbetat med sälj och/eller kundservice
 • Motiveras av att arbeta målfokuserat och med kundservice
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska
Personligt

Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och en social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande. Vidare ser vi att du är lojal, plikttrogen och prestigelös.

Intresse för tjänsten?

Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt då tjänsten ska tillsättas omgående!

Företaget

EasyPark är ett ledande företag inom digitala tjänster som fokuserar på att bygga världens största marknadsplats för parkering. Deras parkeringsapp har hittills hjälpt miljontals människor i vardagen och är marknadsledande i Europa. EasyParks vision är tydlig - de vill förbättra livet i framtidens städer - "Make cities more liveable". Huvudkontoret är beläget i Stockholm nära Värtahamnen och där arbetar totalt 70 personer varav 40 stycken tillhör kundservice. EasyPark erbjuder dig en unik möjlighet att bli en del av ett snabbväxande teknikdrivet företag som kännetecknas av entreprenörskap, innovation och framåtanda. EasyPark fokuserar på datadrivna beslutsprocesser, skalbarhet och en högkvalitativ kundupplevelse.

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Några förmåner som medarbetare hos The Place:
 • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
 • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
 • Onboardingplan
 • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
 • Friskvårdsbidrag
 • Specialerbjudanden
 • Mentorskap
 • Nätverksträffar
 • Kompetensutveckling
Sökord: kundservice, kundtjänst, merförsäljning, Easypark, mail, telefon
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.