Hej! Är du student och har erfarenhet från AML?

Hej! Är du student och har erfarenhet från AML?

Antalet fall av misstänkt penningtvätt och finansiering av terrorism ökar och arbetet kring AML har aldrig varit viktigare eller mer uppmärksammat än vad det är idag. Det är ett viktigt arbete och flera av våra kunder inom bank och finans efterfrågar medarbetare med erfarenhet inom området.

AML är ett regelverk som banker och finansbolag använder sig utav för att förhindra ekonomisk brottslighet. Det är Finansinspektionen som har det övergripande ansvaret att se till att bankerna följer de regler som finns för att förhindra att de utnyttjas för penningtvätt. Vill du vara en viktig del i arbetet med att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism och känner ett samhällsintresse?

Arbetsuppgifter:
 • Granska och bevaka transaktioner
 • Analysera avvikande och misstänkta transaktioner och aktiviteter hos kunder
 • Analysera och utreda transaktioner
Vem är du?

Vi söker dig som studerar på högskola eller universitet och har minst ett år kvar av dina studier, gärna inom ekonomi eller finans. För att passa i rollen inom AML är du analytisk, noggrann, kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Du har integritet och förståelse för vad det innebär att arbeta med sekretessbelagd information

Vi kommer att ta emot ansökningar löpande, så ta chansen och skicka in en ansökan redan idag!

The Place - Where Happy Work Happens

Vi gör saker lite annorlunda. The Place är en 30-årig rekryterings- och kompetenspartner som sätter glädjen först. På en marknad där merparten rekryteringsfirmor konkurrerar om samma, allt medvetnare talangpool, är hårda värderingar, hög omsättning, individer reducerade till nummer och kortsiktighet numera en norm.

Att jobba är viktigt, men det är inte allt; vi står för att skapa en balans mellan liv och arbetsliv som känns både hållbar och kul.

Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Några förmåner som medarbetare hos The Place:
 • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
 • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
 • Onboardingplan
 • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
 • Friskvårdsbidrag
 • Specialerbjudanden
 • Mentorskap
 • Nätverksträffar
 • Kompetensutveckling
Nyckelord: kommunikation, ekonomi, administration, kundtjänst, kundservice, extrajobb, sommarjobb, ekonomiassistent, inköpsassistent, orderadministration, kundservicemedarbetare, kontorsassistent, receptionist, reklamationshandläggare, fakturamatchare.
Mer info
Kontaktperson Lena Forsberg
Telefon 08-586 22 705
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.