HR-profil som vill byta bana till Rekryteringskonsult

HR-profil som vill byta bana till Rekryteringskonsult

Att bygga och utveckla ditt eget nätverk med HR- och löneprofiler. Det glädjande samtalet till en kandidat som precis fått jobbet. Att utveckla långsiktiga relationer med kund. Att få lära sig om olika roller, företag och branscher. Visst låter det roligt och givande att rekrytera? Om du håller med så kanske din nya plats är just The Place!

Vi är övertygade om att glädje i arbetslivet ökar produktivitet såväl som kompetens hos både medarbetare och företag. Som en del av oss på The Place kommer du därför arbeta tillsammans med nyfikna och målinriktade kollegor som sätter glädjen i arbetslivet högt.

Rollen

På The Place är vi ett fantastiskt team rekryteringskonsulter med olika specialistområden. Maria; proffs inom inköp/logistik, Sara; mästare inom marknad/kommunikation, Amanda; kundserviceexpert, Amanda nr 2; champion inom ekonomi och Lena; stjärna inom chefsrekrytering. I teamet ingår även vår kandidatkoordinator Daniella och våra grymma studenter Vendela och Ebba, som hjälper oss med search.

Vi söker nu dig med kunskap och erfarenhet inom HR/Lön och som kommer ansvara för The Place HR & Lön-Hubb. Det innebär att du håller i vårt nätverk av befintliga kunder, kandidater och konsulter inom HR-området. Hos oss får du en unik möjlighet att lära dig hela hantverket kring rekrytering och vi är peppade på att få fortsätta vår tillväxtresa tillsammans med dig. Med en stor portion självledarskap driver vi vårt arbete framåt och tar stöd och råd i teamet när det behövs. På The Place hjälper vi varandra. Vi brinner för träffsäkra matchningar för kandidater och kunder som vill hitta varandra för såväl rekryteringsuppdrag som konsultuppdrag, och du kommer att arbeta med båda delarna.

Vi sitter i centrala Stockholm i härliga lokaler på Gävlegatan 16 med frukost varje morgon och tillgång till gym i huset och AW på fredagar. För oss är det viktigt att både utvecklas och ha kul på vägen. Vi hittar på roliga och givande aktiviteter tillsammans, reser och firar våra framgångar. Tjänsten är på heltid och vi tänker oss start i augusti/september, hur låter det?

Vem vi tror att du är

Ja, vi vill förstås veta mer om dig! Men några saker vi kan tänka oss passar in på dig är att du tycker om utmaningar, är flexibel, ansvarstagande, nyfiken, modig och har en analytisk sida. Du älskar att skapa och förvalta relationer, är coachande och kommunikativ. Det är också viktigt att du trivs med att arbeta i team samtidigt som du är självgående och tar egna initiativ. Och även om detta är en klyscha är det även toppen om du kan tänka utanför boxen och hitta kreativa lösningar när du stöter på utmaningar.

Erfarenhetsmässigt så ser vi att du har:
  • Erfarenhet inom HR eller/och lön
  • Utbildning inom HR eller motsvarande
  • Erfarenhet av rekrytering är starkt meriterande
  • Flytande svenska och mycket god/flytande engelska i tal och skrift
Anställningen

Arbetstid: 40h/v, ca 8:00 - 17:00
Varaktighet: Provanställning som efter 6 mån övergår i en tillsvidareanställning
Placering: Convendum på Gävlegatan 16, vi önskar att du är på plats 3 dagar i veckan - gärna fler
Start: Augusti eller september

Låter det intressant? Hoppas det! Vi är just nu i en spännande fas och har som Sveriges enda Worklife Partner stora planer framöver. Hoppas att du vill hänga med oss! Tveka inte på att skicka in din ansökan - urval kommer att göras i augusti.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.