Finsktalande serviceadministratör till växande Ozontech!

Finsktalande serviceadministratör till växande Ozontech!

Nu söker vi åt vår kund Ozontechs räkning en finsktalande servicestjärna med mycket driv! Du kommer här att få hamna på ett mycket spännande bolag som växer så det knakar med kontor i Hägersten där ca. 50 personer arbetar.

En del av jobbet innebär:

Du kommer att ansvara främst för de finska kunderna men även stötta upp kring de svenska kunderna gällande att planera, koordinera och boka in installations- och servicetekniker åt bolagets kunder. Du kommer därför att sitta mycket i telefon men även arbeta mycket med mailkontakt både internt och externt för att säkerställa att kund får den bästa tänkbara servicen så fort som möjligt. Ozontech är ett snabbväxande företag som det går bra för och där det händer mycket. Du måste därför vara bered på att rycka in lite här och var och sköta diverse administrativa arbetsuppgifter som du också löpande ställs inför. Du kommer att tillhöra en ung grupp på 3 personer som arbetar i affärssystemet Mamut i dagsläget men som kommer att bytas ut under årsskiftet till Sage.

Detta är en form av rekrytering där du initialt arbetar som konsult via The Place. Intentionen är, om båda parter är nöjda, att efter sex månader övergå till fast anställning hos Ozontech. Tjänsten är på heltid med kontorstider och med start så snart som möjligt.

Du kommer att:
 • Ta emot inkommande samtal
 • Planera och koordinera tekniker till olika serviceuppdrag
 • Hantera och besvara inkommande mail
 • Fakturering
 • Uppdatera lager, hålla koll på lagerförändringar
Vem vi tror att du är

Som du säkert förstått vid det här laget så är kravet att du behärskar finska och svenska men vi kommer samtidigt att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du servicemedveten, driven och engagerad. Vidare är du lösningsorienterad, social och gillar att ha mycket att göra och samtidigt ta mycket eget ansvar. Detta är en fantastisk möjlighet för dig att utvecklas inom en spännande bransch och jobba för ett tekniskt och miljömedvetet bolag i framkant!

Om arbetsplatsen

Ozonetech är ett svenskt, flerfaldigt prisbelönat, cleantech-företag som utvecklar och marknadsför premiumsystem och lösningar för att rena, desinficera och ta bort lukt från luft och vatten. Företaget grundades i början av 1990-talet och kärnteknologin patenterades 1996. Idag erbjuder vi marknaden den mest kompetenta och miljövänliga reningstekniken, i den allra främsta framkanten i världen, tack vare dess effektivitet, tillförlitlighet, låga energiförbrukning och låga underhållskostnader. Ozonetech har huvudkontor i Stockholm och lokala försäljningskontor i Finland, Estland och Tyskland. Vår forskning och utveckling, produktion, testning och certifiering av system och lösningar sker på huvudkontoret i Stockholm.

Vänta inte på bättre tider - intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt!

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Några förmåner som medarbetare hos The Place:
 • En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter
 • Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel
 • Onboardingplan
 • Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m.
 • Friskvårdsbidrag
 • Specialerbjudanden
 • Mentorskap
 • Nätverksträffar
 • Kompetensutveckling
Nyckelord: finska, administratör, service, teknik, miljö, Hägersten
Mer info
Kontaktperson Charlotte Ekenstam
Telefon 08-586 22 708
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.