Ekonomistudent sökes till Skruf Snus

Ekonomistudent sökes till Skruf Snus

Nu har du chans att knipa en roll på Skruf Snus ekonomiavdelning. På kontoret välkomnas du in i ett härligt gäng på 30 personer med högt i tak och bra sammanhållning.

Om Rollen

På Skruf snus pågår ett antal finansiella projekt vilket gör att de nu har behov av en student som vill hjälpa till och avlasta på ekonomiavdelningen. Du kommer i rollen att få arbeta med administrativa uppgifter kopplat till rapporter, analys och resultat.

Uppdraget avser cirka 10 timmar i veckan och passar dig som studerar ekonomi eller finans och vill utveckla dina praktiska kunskaper inom ekonomi. Arbetstiderna är flexibla där du tillsammans med Finance Manager lägger schemat utifrån deras behov och dina studier.

Ekonomiavdelningen består av en Finance Manager och en Controller som du kommer arbeta nära. Kontoret ligger i centrala Stockholm nära Handelshögskolan.

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du bland annat att ansvara för följande:
  • Ta fram, uppdatera, utveckla och dokumentera ett antal månatliga rapporter.
  • Bistå i analys av resultat och rapporter och ansvara för distribution av dessa analyser till de olika intressenterna.
  • Koordinera testning och dokumentation av interna kontroller varje månad.
  • Administrativa uppgifter inom fakturahantering och financial master data
  • Supportera andra finansiella adhoc-uppgifter
Din bakgrund

För att passa in och trivas i denna roll ser vi gärna att du studerar ekonomi och har minst ett år kvar av dina studier. Det är meriterande om du har arbetat praktiskt med ekonomi tidigare men det viktigaste är att du är driven och vill utveckla dina praktiska erfarenheter inom ekonomi. Vi ser gärna att du har en ekonomisk förståelse kring debit och kredit samt resultat- och balansräkning. Vidare ser vi att du gillar att arbeta i Excel och har lätt att sätta dig in i nya affärssystem.

Passar beskrivningen in på dig? Perfekt! Då ser vi fram emot att just DU skickar in din ansökan!

Om Skruf Snus AB

Skruf Snus AB startades för att röra om i grytan. Ända sedan starten 2002 har vi visat att saker kan göras på ett annorlunda sätt, i en strävan mot att bli det självklara valet för alla snusare. Vi kan nu stolt konstatera att vi lyckades tillsammans med våra medarbetare, med lika stor ansträngning och engagemang i alla led. Idag är vi nordens näst största snustillverkare med över 300 medarbetare, och vi fortsätter att växa. Inte bara med en stark position på den svenska marknaden, men också på den europeiska. Skruf Snus AB ligger bakom varumärkena Skruf, Knox, Smålands Brukssnus och ZONE X. Numera ingår Skruf Snus i den globala koncernen Imperial Brands.

För ytterligare information om vår historia och produkterna se www.skruf.se.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!
Mer info
Kontaktperson Amanda Engberg
Email Mejla Amanda Engberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.