Affärsutvecklare till Medley sökes!

Affärsutvecklare till Medley sökes!

Vår spännande kund Medley är nu inne i en expansionsfas och behöver nu förstärkning där de nu letar efter deras nya stjärna inom affärsutveckling.

Rollen

I rollen som affärsutvecklare kommer du att arbeta självständigt och leda organisationens mest centrala projekt. Du kommer att arbeta med att skapa tillväxt av verksamheten, genom att vara ansvarig för analyser ha kontakten med en andel av Sveriges kommuner. Du kommer också att projektleda etableringen av evenemang för att visa upp vår verksamhet, likväl som du kommer att arbeta med interna projekt för att förbättra service och höja effektiviteten i organisationen.

Några av dina arbetsuppgifter:
  • Marknadsbearbetning
  • Representera Medley via digitala- och fysiska möten
  • Ansvarig för evenemang
  • Medverka vid externa forum
  • Projektledare för interna implementationsprojekt
Erfarenhet och kunskaper

För att trivas och göra succé i rollen som affärsutvecklare tror vi att du har:
  • Några års erfarenhet av affärsutveckling
  • Bakgrund som strategi- och managementkonsult
  • Eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet av Officepaket
  • God kommunikationsförmåga i Svenska och engelska både i skrift och tal
Är du den vi letar efter?

Vi söker efter en skarp, orädd och driven person som vill hjälpa Medley att nå nya framgångar. För att lyckas och trivas i rollen som affärsutvecklare är du en person med ett stort intresse för hälsa och träning och har ett stort eget driv. Vidare ser vi att du är analytisk lagd och har ett sinne för det strategiska i en verksamhet. Rollen innefattar också kontakt med många externa och interna parter så du är lyhörd, kommunicerar öppet och tydligt samt att du har ett intresse för att bygga långsiktiga relationer.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan!

Om Medley

Medley grundades 2001 med en idé om att omvandla traditionella simhallar i kommunal drift till moderna centra för idrott, rekreation och folkhälsa. Medley är idag Sveriges ledande aktör i bad- och friskvårdsbranschen. Fler än 20 bad- och friskvårdscenter fördelade på 17 kommuner drivs av Medley. I flertalet fall har vi verksamheten i anläggningar som ägs av kommuner, men Medley driver också verksamhet i egna lokaler. Medley vill inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. Vi vurmar särskilt för att de som saknar tidigare träningserfarenhet ska få rätt start på sin träningsresa hos oss. Vi vill vara det självklara valet i Sverige för en aktiv fritid på land och vatten. Medley kommer att omsätta ca 380 miljoner kronor år 2022. Antalet fast anställda är cirka 250. Med en växande organisation och bred verksamhet ges stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling hos Medley. Läs gärna mer på www.medley.se

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 10 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.