Administratör till spännande uppdrag hos en av våra kunder

Administratör till spännande uppdrag hos en av våra kunder

Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på initialt 6 månader med chans till förlängning. Tjänsten är placerad delvis på kundens kontor centralt på Södermalm och delvis hemifrån. Start för uppdraget är omgående.

Ditt uppdrag
Vår kunds HR-avdelning inom ett av deras affärsområden behöver utöka sitt team med en duktig administratör som på ett effektivt och bra sätt stötta upp i olika processer och projekt. Du kommer bli en del av ett sammansvetsat team där du kommer jobba högt som lågt inom administration. Delen av bolaget arbetar mot marin verksamhet och exempel på uppgifter kan vara bland annat att;
  • Lägga in personuppgifter i personalsystemet
  • Ha kontakt med fartyg, uppdatera planeringar och information
  • Assistera vid rekrytering
  • Vara behjälplig med logistik och koordinering kring besättningsbyten
  • Supportera vid visumansökningar för medarbetare
  • Ladda upp certifikat/dokument/behörigheter med mera i personalsystemet
  • Bemanning och schemaplanering
  • Administrera andra ad hoc-uppgifter
Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att ha arbetat i en administrativ roll och är van vid att hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt. Du besitter goda data- och systemkunskaper och orienterar dig lätt i nya olika program och system. För att trivas i rollen ser vi att du är engagerad, ansvarsfull och relationsskapande. Egenskaper som lyhörd och kommunikativ är mycket viktiga då du kommer att samarbeta med många olika personer och avdelningar. Att du trivs i en servicefunktion med högt tempo och där du är van att arbeta med flera olika uppgifter samtidigt faller sig naturligt för dig. Vidare är du strukturerad, noggrann och en ansvarstagande person. Du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska i både tal och skrift. Har du tidigare arbetat inom sjöfart och/eller HR-administrativt arbetet är det meriterande.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är specialister på hållbar rekrytering och attraktion som arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration. Vi tillsätter bland annat roller som administrativ chef, kundtjänstchef, receptionschef, VD-assistent, exekutiv assistent, Office Manager, koordinator, administratör och sälj-, jurist- och kontorsassistent.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Ansvarig för rollen är Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se) och Konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se) .

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 okt 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.