Butiksmedarbetare till KitchenLab

Butiksmedarbetare till KitchenLab

Gillar du ett socialt och kundorienterat arbete som kräver engagemang, noggrannhet och struktur? Trivs du med att arbeta i ett högt tempo där det ständigt händer nya saker? Vill du ingå i ett vältrimmat och tight team på ett snabbväxande omnichannel-bolag? Då är sannolikt detta tjänsten du letar efter.

KitchenLab har under de senaste åren växt kraftigt och vi behöver nu förstärka butiksteamet. Till vårt tighta, trevliga och engagerade team söker vi därför en dedikerad butiksmedarbetare som på deltid vill arbeta i vår centralt belägna och härliga butik.

KitchenLab är ett snabbväxande omnichannel företag som säljer köksredskap via E-handel samt via våra butiker i Stockholm och Malmö. I slutet av förra året blev vi framröstade som årets butik inom kök och hushåll av användare på Prisjakt.

Hos KitchenLab arbetar du med ett gäng matglada personer med olika erfarenheter som älskar att ha kul på jobbet. Vi bjuder på tisdagsfrukost, utbildningar, regelbundna tillställningar samt en rad gemensamma aktiviteter.

Dina arbetsuppgifter
Som butiksmedarbetare kommer du i första hand ansvara för att, på ett serviceinriktat och kunskapsorienterat sätt, ta hand om våra fantastiska kunder. I arbetet ingår givetvis även andra sedvanliga butikssysslor som; hantera kassan, fylla på varor, prismärka, hålla butiken fin, Och mycket mycket mer. Du rapportera till butikschefen.

Omfattning
Vi söker en till två personer som vill arbeta ett antal timmar i veckan samt varannan lördag. Sammantaget för det sig om ca 15–20 schemalagda timmar per veckan.
För rätt person kan vi i viss mån anpassa arbetsschemat.

Vem söker vi?
Du brinner för mat och/eller dryck och har erfarenhet av någon form av serviceyrke - gärna butik. Som person är du; serviceinriktad, social, engagerad, ansvarstagande, lyhörd, noggrann, strukturerad, ansvarstagande, engagerad, lösningsorienterad och teamorienterad.
För att trivas i rollen är det viktigt att du har förståelse för hur det är att arbeta på ett mindre och snabbväxande bolag – där förändring, förbättring och utveckling ständigt står för dörren.

Kvalifikationer:

  • Stort intresse för mat/dryck, matlagning och köksprylar
  • Någon form av erfarenhet från serviceyrke
  • Flytande i svenska. Och gärna engelska
  • God generell datorvana
Meriterande:
  • Butiksvana
  • Erfarenhet av Specter
  • Erfarenhet av andra områden som rör butik eller e-handel

Då du kommer ingå i ett tight team bestående av fyra personer så kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

CV och personligt brev skickas som PDF till jobb@kitchenlab.se.

Märk ämnesraden med "Butiksmedarbetare". Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut.
Mer info
Email Mejla The Kitchen Lab
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kitchenlab.se/
Sista ansökningsdag 17 dec 2021 (16 dagar kvar)